Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

De azi se scumpesc carburanții

De azi se scumpesc carburanții

Astăzi intră în vigoare supraaciza la carburanţi, fapt ce va genera o creştere cu 0,16 lei pe litru la pompă pentru toate cele trei categorii de combustibil. O a doua majorare se va aplica începând din 1 octombrie.

Guvernul a aprobat, în şedinţa din 30 august, majorarea accizelor la carburanţi în două etape - de la 15 septembrie şi 1 octombrie. Înă de la momentul la care a fost anunţată această măsură, preţurile carburanţilor la pompă au început să crească. Premierul Mihai Tudose a susţinut însă că nu decizia de a introduce supraacciza la carburanţi a generat creşteri de preţuri la pompă pentru că nu a intrat încă în vigoare şi a precizat că în următoarea perioada are programate întâlniri cu reprezentanţii companiilor petroliere, iar în cazul în care va constata că preţurile au crescut preventiv, va lua măsuri în consecinţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

15 comentarii

!

Acum 6 ani

"dragostea de tara" ? adica ai stat cu curul la soba in timpul lui ceasca jos cu ciuma rosie
Raspunde

...

Acum 6 ani

@ veronica si voichita uitati de fac psd-istii vostri.... http://www.turnulsfatului.ro/2017/09/14/nu-vor-sa-construiasca-sibiu-pitesti-piedicile-invocate-de-ministrul-transporturilor-rezolvate-de-luni-de-zile/#comment-236435
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Tuh Veronica, f'te-i tuh draga, arză-i-ar focu' sa-i arza ca mult is proshti! Da' nij' pe Ina sa n-o iertz, ca văz ca shi pe ea, aia-iai da' cum o mai "mânca"!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus