Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

FC Hermannstadt a învins echipa celei mai bogate comune din România

FC Hermannstadt a învins echipa celei mai bogate comune din România

Echipa sibiană de fotbal a învins, sâmbătă, echipa celei mai bogate comune din România, în fața căreia s-a impus cu scorul de 3 la 1.

Lângă Iași, în comunca Miroslava (al cărei venituri anuale depăeșesc zece milioane de euro) jucătorii antrenați de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au învins echipa locală Știința, menținându-se astfel pe primul loc în clasamentul Ligii 2, având 21 de puncte, din 24 posibile, cu 4 mai multe decât ocupanta locului 2, Ripensia Timișoara. ”Diferența dintre primele două clasate s-ar putea totuși înjumătăți dacă ASA Tg. Mureș, care are acum 16 puncte, va câștiga meciul pe care-l va disputa luni, 18 septembrie, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște”, arată reprezentanții alb-roșilor, într-un comunicat de presă.

”Sabin Lupu a deschis scorul în minutul 17. Știința a egalat peste 7 minute, dar până la pauză FC Hermannstadt a preluat din nou conducerea prin golul lui Bogdan Rusu ('44). Același Bogdan Rusu a stabilit rezultatul final dintr-o lovitură de la 11 metri ('80)”, comunicat FC Hermannstadt
Cei trei antrenori ai echipei sibiene i-au trimis pe teren pe C. Căbuz - D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Cl. Pamfile (M. Stancu '83) – R. Dâlbea (cpt.), R. Boboc - S. Lupu (A. Hergheligiu '62), P. Petrescu, C. Neagu (I. Popa '75) - Bg. Rusu. „Am mers la Miroslava cu gândul de a lua toate cele 3 puncte puse în joc. Am reușit, chiar dacă în prima repriză am avut ceva emoții. Miroslava ne-a egalat și a avut o perioadă bună la jumătatea primei reprize. După aceea, cred că nu s-a mai pus problema învingătorului. A doua repriză am dominat-o în totalitate. Cred că mai puteam marca. Am avut și un gol anulat. E bine! Suntem pe drumul cel bun. Trebuie să rămânem în continuare modești și să muncim mult. Urmează un meci foarte greu. Am auzit că Foresta a câștigat absolut surprinzător împotriva Mioveniului. Se pare că Suceava a adus jucători buni”, a declarat antrenorul principal al lui FC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Săptămâna viitoare, în cea de-a noua etapă, FC Hermannstadt va întâlni pe Stadionul „Municipal” formația Foresta Suceava. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11:00.

 

Sursa foto: FC Hermannstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno, s-o dovedit inc-o dat' ca "campionii" noshti, is ai mai tari di pe sate!...
Raspunde

Omg

Acum 6 ani

S-a dovedit din nou ca la tine prostia e cronica... Sunt 100% ca esti unul din redactie!
Raspunde

Sibian patriot

Acum 6 ani

Ba gyuntar...ia mai dute-n p##Da ma-tii de bou!!!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Te rog eu frumos, fa o schimbare in viata ta: nu mai plati abonamentul la internet!
Raspunde

m

Acum 6 ani

gyuntare, iti cam place s-o iei, nu? cam masochist
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah m(ataranga), un'i ai învătzat tu cuvinte atat de "elevate"? Masochist ii al' de crede in idiotzanile unor frustratz..."Cam" da, pai nu?
Raspunde

VL-69-BMW

Acum 6 ani

Niste tarani
Raspunde

Sibian patriot

Acum 6 ani

Mars la tine in prazburgia ,regatean nespalat!!
Raspunde

ioan

Acum 6 ani

Ce lagatura are fotbalul cu bogatia comunei? Titlu si ziarist de cacao.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bondica abumeyangu

Acum 6 ani

de la fotbal unde si cind cistiga echipa favorita voi va injurati.vine un bou zice ceva aiurea cum e gunther asta sau cum mortii lui il cheama si apare si regatanu din Valencia( sa se dea el smecher care nu s-a mai kakat de foame de o luna.asta-i romanul nostru un neam de melteni si olteni ca e acelasi lucru meltean cu oltean.(de acolo si asemanarea de cuvinte)
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah buondica, tu vrai sa-nghi cautz intra cracane?...
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, despre ce "promovare" intr-un eșalon superior poate fi vorba cand echipa noastra de "suflet" reprezentanta a unui municipiu, dupa unii, de vaza al Romaniei, mai nou joaca pe sate?...
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Si pe tine te rog frumos sa faci o schimbare in viata ta: nu mai plati abonamentul la internet!
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

Joaca pe sate, pentru ca satul respectiv, are potential sa tina o echipa de fotbal in Liga2 din Romania. Liga 2, din care face parte si Sibiul. Promovare intr-un esalon superior... probabil ai ghicit, urmeaza Liga 1 (sa speram). O data ajunsi acolo, tot pe sate se va juca, pentru ca tot satele au forta financiara sa sustina echipe in Liga 1(luga superioara din campionatul de fotbal al Romaniei)... a se vede exemple precum: Chiajna, Voluntari. Felicitari echipei FC HERMANNSTADT pentru victorie.
Raspunde

m

Acum 6 ani

Voluntari e oras, mai mare decat medias :)
Raspunde

Brasovean din tata-n fiu

Acum 6 ani

Noi in Europa League, voi pe sate si-n Avrig!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus