Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO-VIDEO Sibiul a găzduit finala națională de pescuit la feeder

FOTO-VIDEO Sibiul a găzduit finala națională de pescuit la feeder

Cei mai buni pescari din țară au fost prezenți în weekend la Sibiu, ei participând la finala națională de pescuit la feeder, în avalul barajului de pe Olt, la Racovița.

Evenimentul a fost organizat de Filiala Pescarilor Sibiu și a atras 38 de pescari din toată România. Au sosit pentru concurs pescari din Timișoara, Arad, Maramureș, București și multe alte județe.

20170917_121816

Printre cei mai cunoscuți pescari prezenți la competiție s-au numărat Marius Bodea – campion mondial vara aceasta la pescuit la feeder, Zsolt Benzar – familiar în rândul pescarilor pentru emisiunile TV pe care le realizează și Radu Prisăcariu – locul 3 la campionatul mondial de pescuit la feeder.

”Este foarte important că acest concurs a fost organizat la Sibiu pentru că oamenii au venit să vadă ce zone frumoase de pescuit avem. Anul trecut, în aceeași zonă, am organizat două finale naționale de pescuit staționar în care s-a prins foarte mult pește, de diferite dimensiuni, și asta a atras atenția multora”, a declarat ing. Alexandru Mareș, organizator.
captura

Pe parcursul celor două zile de pescuit, cei 38 de participanți au prins în special ”albitură”, precum oblete, plătică, batcă, dar și crap sau caras. În fiecare zi, pescarii au avut exact cinci ore la dispoziție pentru a prinde o cantitate cât mai mare de pește.

”Avem locuri bune de pescuit și bine îngrijite. În urma acestui eveniment am primit numeroase semnale pozitive. Spre exemplu, o televiziune de profil, foarte cunoscută în rândul pescarilor, intenționează să realizeze o serie de emisiuni în această zonă, alături de pescari renumiți, prezenți la finală”, a mai declarat Alexandru Mareș.
20170917_121614 20170917_122307

La finalul celor două zile de concurs, primul loc a revenit lui Zsolt Benzar. IMG-20170917-WA0002_1505664780862

pescari

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus