Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Alți patru șoferi băuți, prinși de polițiști la volan, în acest weekend. Unul s-a răsturnat cu mașina, iar altul nu avea nici permis

Alți patru șoferi băuți, prinși de polițiști la volan, în acest weekend. Unul s-a răsturnat cu mașina, iar altul nu avea nici permis

Alți patru șoferi aflați sub influența alcoolului au fost prinși de polițiști în acest weekend. Unul dintre ei s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, la Blăjel, iar un tânăr din Constanța nu avea nici permis de conducere.

Astfel, în 15 septembrie, în jurul orei 04,00, pe DN 14A, un medieşean în vârstă de 20 de ani a condus autoturismul în afara localităţii Blăjel, iar pe un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, însă, la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, concentraţia de alcool pur în aerul expirat a fost de 0,45 mg/l , transmit reprezentații IPJ Sibiu.  Pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În 16 septembrie, în jurul orei 00,15, pe raza localităţii Hamba, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Pădurii de către un localnic în vârstă de 27 de ani.  În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel aflat la volan nu posedă permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis.

În aceeași zi, în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, a fost depistat un alt şofer care conducea sub influenţa alcoolului. Este vorba despre un botoşănean în vârstă de 23 de ani al cărui rezultat la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Iar  în 17 septembrie , în jurul orei 04,35, în municipiul Sibiu, poliţiştii au depistat în trafic pe strada Rennes un bărbat, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, se afla la volanul unui autoturism deşi nu deţine permis de conducere. La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 782

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

astia merg dupa principiul: daca bei, sa bei destul / daca mori, sa mori satul....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus