X
pomohaci

VIDEO – Fostul preot Pomohaci a ajuns la Arhiepiscopie. Nu a făcut niciun comentariu

Actualizare ora 08:51

Cristian Pomohaci a ajuns la sediul Arhiepiscopiei Sibiului cu zece minute înainte de ora 9:00 și a intrat în clădire fără să facă vreo daclarație presei sau oamenilor adunați în față.

Știre inițială:

Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului judecă marţi apelul fostului preot Cristian Pomohaci, care contestă excluderea sa din biserică, după ce a fost acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale. Decizia adoptată nu va fi definitivă.

Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului i-a trimis citaţie lui Cristian Pomohaci că a admis audierea martorilor propuşi de acesta la declararea apelului, iar instanţa bisericească i-a oferit posibilitatea să-şi aleagă un apărător bisericesc.

În funcţie de hotărârea care va fi adoptată în acest caz de Sinodul Mitropolitan, Cristian Pomohaci poate face recurs, la Consistoriul Superior Bisericesc.

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost caterisit în şedinţa Consistoriului Eparhial al Arhiepiscopiei Alba Iuliei în data de 27 iulie 2017, fiind acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în care Cristian Pomohaci este acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

Sesizarea a fost făcută după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio în care Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el.

Spre finalul înregistrării, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci îi spune băiatului că între ei doi a fost, de la bun început, “ceva special”, amintindu-i cum s-au întâlnit.

Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moşuni din judeţul Mureş, care aparţine de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Susținătorii lui Pomohaci vin la Sibiu: “noi oamenii suntem mădularele Bisericii”

Sursa foto: Mediafax

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gyuntar dela Ooy

  Bah, da’ daca to’ shi-o facut Patriarhia ajentzaie de turizm, di ce nu shi-o face si casa de filme XXX si pe pochiu-n cauza sa-l puie shef?…

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut Vl

  A-ti distrus viata si cariera unui om cu harul Domnului an el si pentru ce ca sa face-ti decat rating si audienta la cateva ziare si televiziunii.o sa ajunge-ti an iad si o sa va pedepseasca Domnul Isus familile si copii de o sa va caiti ca a-ti putut face asa ceva Parintelui nesabuiti-lor!!..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   NMC

   Ionut. Dupa cate vad, ai o fixatie pt grupul de litere “ti”. Ori te “scremi” sa desparti cuvantul inainte ori dupa… Si chestia cu “an” in loc de in. Nu crezi ca ar fi mai bine si pt Tine sa scrii normal?

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact