X
inghesuiala pomohaci

VIDEO Pumni și coate în umbra crucii. Enoriașii au lovit să-i facă drum lui Pomohaci

După ce timp de două ore s-au rugat în tăcere în biserică, o parte din enoriașii veniți să își declare susținerea față de fostul preot au lovit jurnaliștii, pentru a-l feri pe Cristian Pomohaci de camerele de luat vederi.

Cele aproximativ 200 de credincioși veniți să își arate susținerea față de Cristian Pomohaci au ieșit din curtea Catedralei Mitropolitane din Sibiu, cu aproximativ jumătate de oră înainte de finalul ședinței în care Cristian Pomohaci a contestat excluderea sa din rândul preoțimii.
Credincioșii, veniți ca la un semnal, au blocat trotuarele din fața și de vizavi de clădirea în care s-a desfășurat judecata preoțească, înconjurând jurnaliștii care așteptau, de asemenea, ieșirea lui Pomohaci. În ciuda rugăminților transmise de către un reprezentant al Jandarmeriei, enoriașii au refuzat să părăsească trotuarul, motiv pentru care jandarmii s-au retras, asigurându-se doar ca strada să fie liberă circulației rutiere.

Coordonați din interior, enoriașii responsabili de protejarea lui Pomohaci s-au organizat în fața ieșirii din Arhiepiscopia Sibiului, astfel încât când fostul preot a ieșit pentru a se urca în mașină, jurnaliștii au fost loviți și îmbrânciți pentru a face drum liber. O jurnalistă a fost lovită cu pumnul, în cap, după care i-a fost aplicat un cot în zona toracică pentru a se da la o parte. Laolaltă cu jurnaliștii, dintre care o parte au fost trântiți la pământ, în valul de oameni bruscați pentru a face cale lui Pomohaci au fost prinși și credincioși veniți cu flori pentru fostul preot.

Unul dintre agresori s-a ascuns în biserică

Zgomotul îmbulzelii a fost acoperit de aplauzele celorlalți credincioși, dintre care mulți afișau fețe cuprinse de exaltare la vederea mașinii în care s-a urcat Pomohaci. La câteva secunde de la ieșirea fostului preot din curtea Arhiepiscopiei, mașina în care a urcat acesta a dispărut din peisaj.

Unul dintre bărbații care a lovit cu pumnii și coatele pentru a-i face loc lui Cristian Pomohaci a fost identificat ulterior în mulțimea care a început, încet, să se împrăștie. Bărbatul a luat-o la fugă și s-a ascuns în Catedrală. Până când au fost chemați jandarmii să intre pentru a-l legitima, eventual, bărbatul a ieșit din biserică și a fugit (vezi foto de mai jos).

pomohaci

Unul dintre agresori s-a ascuns în biserică. Până să fie chemați jandarmii, a fugit din catedrală și s-a făcut nevăzut

Reprezentanții Jandarmeriei au considerat, inițial, că situația a fost creată de jurnaliștii care voiau să îi ceară o declarație fostului preot. Ulterior, au anunțat că vor deschide o anchetă. „Îmi pare rău pentru situația creată, vom deschide o anchetă și vom analiza imaginile”, a declarat, mai apoi, Costel Dogaru, șeful Inspectoratului județean de jandarmi Sibiu.

Judecata se prelungește. Pomohaci mai vine la Sibiu și în octombrie

La scurt timp de la plecarea lui Pomohaci, Mitropolia Ardealului a emis un comunicat de presă, în care anunță că judecata bisericească se prelungește. „Fostul preot s-a prezentat în fața membrilor Consistoriului Mitropolitan, solicitând, în scris, acordarea unui nou termen de judecată în vederea studierii dosarului de apel. Luând act de solicitarea apelantului și respectând dreptul la apărare al acestuia, Consistoriul Mitropolitan a acordat un nou termen de judecată, pentru ziua de 5 octombrie 2017”, se arată în comunicatul Mitropoliei.

 

Foto Silvana Armat

pomohaci pomohaci

pomohaci pomohaci pomohaci pomohaci

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

46 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Tica Lotrean

  Foarte bine au procedat oamenii! Trebuie sa il protejam pe parinte impotriva celor platiti sa-l defaimeze! Numai minciuni la adresa parintelui din partea celor care falsifica inregistrari! Pltiti de Soros si alti straini ca sa ne cucereasca glia strabuna si traditiile milenare! Romania adevarata il sustine pe parinte!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Anton producator de beton

   Vezi tu ba Tica, de aia e bine sa nu se casatoreasca frate cu sora pt ca dau nastere unor exemplare ca tine. Sheahta de indobitociti, asta sunteti voi ba, toti astia ce urlati in gura mare ca “HOMOHACI” e un sfant. Poate ar trebui sa il lasati sa va umble pe la rozeta ca poate va schimbati opinia!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  cristian

  pai nu apare in nicio fotografie ca fiind in apropierea lui Pomohaci acest barbat…. poate v-a dat cu pumnul si cu picioarele pe la spate…in rândurile 2-3 din multime

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dan

  Auzi la ea, femeie a venit sa ii faca poze preasfantului popa pedofil? Biblia spune clar ca femeia trebuie sa taca in adunari si sa stea intr-un colt ferita de ochii lumii. Conform bibliei a scapat usor (sarcasm).

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cetatean M. Viteazu

  Sibiul traditional si sanatos cere dreptate pentru parinte!!! Preasfintitul nostru trebuie aparat de gloata de straini vanduti care il lovesc din toate partile! Spui parintele Pomohaci, spui traditii si valori stramosesti! Copii, iubitiva-ti tara!!! Domnule

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionut Vl

  Are dreptate ce-i care i-a lovit si ambrancit pentru apararea unui simbol al crestinatati cum este acest om de vaza al biserici noastre stramosesti!iadul va va manca pe toti ce-i care lati anjutar azi pe parinte si va ve-ti caii amarnic!!!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   DEX

   Nu stiu daca Pomohaci e vinovat sau nu, dar Pomohaci = “simbol al crestinismului” este o blasfemie ! Simboluri ale crestinismului sunt : crucea, mielul, pastorul, pestele, porumbelul, ancora. Nu faceti confuzii …..

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yoy

  bai nea Tica, mai iesi si tu in lume si cauta si alte surse de informatie. iar povestile cu Soros, sunt deja prea fumate. ori esti matale prea fumat de la tamaie? sti tu ca nu e adevarat? slugile lui sa fi stat acasa nu sa fi pangarit biserica. cei care se dau mai credinciosi au cele mai negre pacate. nu-i plateste nimeni sa-l defaimeasca, ei isi fac meseria. singur si-a facut-o, daca ii plac minorii. necuratul l-a manat. si mai poarta haina preoteasca, n-are nici pic de rusine

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  GRIGORE MANEA

  Sunt trist pentru ca nu ma asteptam ca sibienii mei sa sustina un preot pedofil!
  Acest pomohaci este un nime-n drum ,vorba lui Mosu meu, al bun din SOMARTIN!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  EU

  cata prostie pe lume – astazi Sibiu – a castigat un minus la media IQ-ul pe cap de locuitor. In filmare era una care radea ca o proasta si sarea de bucurie de parca il vazuse pe Mesia… Ba fratilor .. daca ati citi Biblia macar o data ati fi alti oameni

 20. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  axxy

  foarte urat…pentru Sibiu a fost o intamplare urata…nu am inteles de ce a fost aplaudat acest fost preot, de ce i se aduc flori, de ce trebuie protejat chiar asa. si mai ales, de ce nu a fost in stare sa le multumeasca freneticelor sustinatoare…;)

 21. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 22. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Ciprian

   Foarte bun, articolul. E imaginea perfecta, din pacate, a societatii romanesti in ansamblu. Sustinatorii prea-dosnicului: o parte prosti gramada, o parte cu interesul. Inca nu inteleg de ce “unsul lui D-zeu pe pamant” are nevoie de averi de milioane de euro.
   Dintr-o naivitate pe care nici eu nu mi-o mai explic, sau din instinct / inertie, inca imi mai iubesc tara in care m-am nascut si am crescut. Din pacate, tara, sau mai bine zis locuitorii ei, ma fac sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa pun cati mai multi kilometri intre mine si EA. Trist…

 23. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 24. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    sibian reakist

    oate gura needucatului… toti care scriu asa ceva au un minus de educatie.. din comentariile postate iti poti da seama ce educatie si ce IQ au cei care comenteaza! o fi popa gay, dar nici cu prostia unora nu-i de glumit!

 25. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 26. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Acest gen de manifestatii sau imbulzeala prosteasca la pomeni si pupat de moaste este efectul educatiei “religioase” facuta de popi ca Pomohaci, care profita de naivitatea si ignoranta
  “oilor Domnului” pentru binele si prosperitatea personala. In ultima vreme s-au popit o multime de smecheri care s-au prins ca se poate trai usor vanzand iluzii si iertand pacate.

 27. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Crina

  Oare ce o să mai mințiți domnilor știriști cu pretenții de ziariști ?
  Nu vă este rușine !?
  Oamenii aceia au făcut un scut că să nu vă apropiați de Părintele.
  Voi de nesimțiti v-ați împins în oameni și ați căzut pe jos ca prostii la modul ridicol.
  Voi ați bruscat oameni .Pletosul acela când îl fugărea pe omul acela împingea oameni și a bruscat o femeie bătrână ,asta nu ați băgat de seamă !?
  Ce dovezi aveți ?
  Pe materialele filmate și pe poze nu se vede cum sânt agresați nici un ziarist .
  De ce l-ați fugărit pe omul acela ? Ce v-a făcut ? Ce dovezi aveți?
  A intrat și domnișoara aceia țipând ca pe stadion în Casa Lui Dumnezeu .
  RUȘINE !!!
  De ce tipa va descreierata după jandarmi ?Ce probleme avea inomentil acela ? Eu n-am văzut sa fie in pericol fata am văzut cum hăituiau un om și cum au bruscat oameni și au profanat cu urlete și țipete Casa Lui Dumnezeu .
  Am văzut cum ați plasat taxiul acela ,,strategic,, acolo că sa vă apropiați cu forța de Părintele.
  Și vă mai dați drept victime.Nesimtitilor.
  RUȘINE !!!

 28. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sandu Bellu

  Vad ca apărătorii pedofilului s-au organizat si la nivel de postaci. Nu numai aici, si in sectiunile de comentarii a unor ziare centrale. Ma intreb cui vrea sa foloseasca aceasta campanie, pana la urma impotriva bisericii, in “apararea” unui pedofil, cea mai joasa speta de scursura umana.

 29. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 30. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 31. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zaharie Dolontin

  Trebuie sa ne aparam cu orice pret neamul si traditiile de manipularile strainilor atei care ne fura bogatile!!! Parinte Pomohaci, sunteti singura noastra speranta la mai bine!!! Sibiul v-a sustinem!!!

 32. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rosu

  Di ce nu se tine in Piata Mare, sa aiba loc toata lumea?
  Sa se numeasca “festivalul”, “zilele”, “intalnirea” sustinatorilor preotului,
  cu mici, must, pastrama, bere. Ca-i eveniment important, ar fi pacat sa nu fie sarbatorit ca atare.

 33. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact