Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Accident din cauza unui câine: cinci răniți din două mașini

Accident din cauza unui câine: cinci răniți din două mașini

Un șofer care circula dinspre Cisnădie către DN1 a produs un accident în apropiere de intersecția cu drumul național. A pătruns pe contrasens pentru a evita un câine.

Accidentul s-a produs la puține minute după ora 21:00 a zilei de miercuri, pe DJ 106D. ”Un șofer care circula dinspre Cisnădie, pentru a evita un câine, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, informează reprezentanții polițiștilor sibieni. Aceștia anunță că în urma accidentului au fost rănite cinci persoane, toate adulte. La ora redactării acestei știri, traficul se desfășura alternativ. La locul accidentului au fost chemați și lucrătorii SMURD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 6 ani

Bine macar ca a reusit sa-l evite pe Huie Muja. Nu stie nici el ce cauta la ora aia pe partea carosabila...
Raspunde

dd

Acum 6 ani

sofer amator. asta trebuie predat la scoala, daca sare un caine in fata si ai viteza, iti asumi paguba si il iei, nu tragi ca un prost de volan la 60+ la ora si faci accident, sa mai iei si pe altii cu tine sau sa mori tu ca un prost in sant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus