Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Motociclist rănit în sensul giratoriu de langă Kaufland

Motociclist rănit în sensul giratoriu de langă Kaufland

Un motociclist este rănit ușor dupăce a fost accidentat de o mașină, în sensul giratoriu de la ieșirea din Sibiu spre Șelimbăr, în apropiere de Kaufland.

"Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcției și a acroșat un motociclist care circula regulamentar", declară Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

accident motociclist

Motociclistul, în vârstă de 66 de ani, cetățean străin, este rănit ușor. Șoferul vinovat de producerea acciddentului are 45 de ani și este din Sibiu. Ambii circulau dinspre Sibiu.

foto Info Trafic Sibiu

accident motociclist 2 accident motociclist 4

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2125

Comentarii

10 comentarii

Ionut Vl

Acum 6 ani

Deci eu chiar nu anteleg de ce trebuie sa ma asigur eu care merg an masina si nu patesc nimic si nu el care are decat 2 rotii si e an pericol constant cand se deplaseaza an trafic.asigurativati voi ca sunte-ti mai inferiori!!..
Raspunde

dd

Acum 6 ani

imi devii simpatic asa retardat cum vrei sa pari, sunt curios daca am baut o bere impreuna pana acum, ca pari un troll de calitate
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 6 ani

olten tziba la cotet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ca esti prost chitanta!!!!cum de ai gasit drumu pina la sibiu la cat esti de prost?cred ca ai intrat in sibiu clandestin pe OLT :)))))))))))))))))))))
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Coryna

Acum 6 ani

Mai laudarosi, putori, semianalfabeti, autosuficienti si inapoiati ca sibienii nu am vazut nici in Vaslui!!!
Raspunde

...

Acum 6 ani

uita-te la stirile de la ora 5.......acolo se prezinta in fiecare zi bataile, crimele, violurile, furturile, etc. din vaslui
Raspunde

Dumitru

Acum 6 ani

Stii de ce??? Pentru ca in Vaslui nu sunt sibieni!!! Trag concluzia ca nici tu nu esti sibiaca... Iar la cat de "semidocta", "rapida" si "harnica" esti la minte imi dau usor seama de pe unde "te tragi"...
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

@Ionut - Cum poți să gândești așa ceva? Regulile trebuie respectate de toți. Folosiți oglinzile, semnalizările și ochii în trafic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus