Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Curs gratuit de limba germană pentru copii, la Biblioteca Astra

Curs gratuit de limba germană pentru copii, la Biblioteca Astra

Conducerea Bibliotecii Județene Astra anunță că începând cu data de 1 octombrie 2017, pentru o perioadă de două luni, prin Compartimentul pentru Copii și Tineret, va derulează gratuit un curs de limba germană pentru copii.

Acest curs se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani, nivel începător, și se va desfășura în foaierul Bibliotecii ASTRA, în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 și 12:30.

”Cursul va fi susținut de Maria Mânzat și Briana Roman, două dintre voluntarele care au sprijinit activitățile desfășurate în cadrul programului de vară BiblioVacanța, organizat de Compartimentul pentru Copii și Tineret. Cele două eleve propun activități de învățare a noțiunilor de bază ale limbii germane, utilizând metode interactive și ludice”, explică reprezentanții bibliotecii.
Înscrierea participanților la cursul de germană se va face, personal, de către unul dintre părinți, direct la Compartimentul pentru Copii și Tineret al Bibliotecii ASTRA, Corp B, în limita a 15 locuri disponibile. Persoană de contact: Daniela Sava, bibliotecar, tel. fix: 0269 210 551.

20170718_103941

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, si ne învață cum se spune căpșuni in limba germana?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus