X
21908035_10214423550846939_1319846690_o

FOTO-VIDEO A început CibinFEST: S-a dat cep la bere în Piața Mare!

În această seară, în fața a câteva sute de sibieni, a debutat o nouă ediție a CibinFEST. Cu mici emoții primul butoi cu bere a fost spart de omul de afaceri Andreas Huber, în absența primarului Sibiului, Astrid Fodor.

Spre deosebire de anii anteriori, ediția din acest an a CibinFEST va dura 11 zile, până în 1 octombrie. Cele două weekend-uri pe care le cuprinde vor avea tematici germane. Primul va fi animat de o nouă formație de de tip Oktoberfest – Die Dorfer, din Austria, iar distracția din cel de-al doilea va fi asigurată de formația sibiană Hermannstadt ’07.

“Anul trecut am extins evenimentul la 10 zile, cu o formație germană și una românească. Anul acesta, evenimentul va dura cu o zi în plus și va avea parte muzică germană de la început până la sfârșit. Publicul nostru caută experiența autentică bavareză, de Oktoberfest, așa că am dezvoltat și cel de-al doilea weekend tot în acest spirit. În plus, aducem instalații noi și în parcul de distracții pentru fanii acestora. O altă noutate o reprezintă trenulețul turistic. Este un trenuleț turistic de excepție, de la producătorul de top Dotto Trains. Este primul astfel de trenuleț din România și are trei vagoane închise cu uși asigurate electronic. Arată superb și va face plimbări prin centrul istoric al Sibiului în perioada evenimentului”, declara în urmă cu două zile Andrei Drăgan Răduleț, președinte al Asociației Events for Tourism și organizator al evenimentului.

În fiecare seară, de la ora 19:00, vor fi concerte susținte de către Die Dorfer, Hermannstadt ’07 și Neppendorfer Blaskapelle, după următorul program:

21 – 24 septembrie – Ora 19:00 Formația Die Dorfer

25 – 27 septembrie – Ora 19:00 Formația Neppendorfer Blaskapelle

28 septembrie – 1 octombrie  – Ora 19:00 Formația Hermannstadt ‘07

Accesul este gratuit.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Oug

   Aceeasi vesnici someri si asistati social comenteaza pe aici!!
   Nu te obliga nimeni sa mananci ciolan somerule!!
   Poti doar sa mirosi , votantule Psd.
   Sau poti sa iei doar osul, dupa ce il arunca altul….
   Cauta-ti un job, comentatul pe forumuri nu aduce bani , daca muncesti ai bani de ciolan, Daca nu, sugi osul!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    pofticiosul

    Nu sunt somer, boierule! Sunt angajat1 Sigur ca nu ma obliga nimeni sa inghit orice porcarie. E vorba ca unii ne jecmanesc si nu-i ia nimeni la intrebari! Ditamai osul la pret de muschiulet! Magarie! In ceea ce priveste celelate, te las pe tine sa adulmeci pt. ca eu sunt ocupat cu forumul… daca nu prinzi vreun os de la ciolanul de OctoberFest, poate prinzi unul dupa ce pleaca de la guvernare pesedeul ca sa-ti mai treaca acreala! Si nu suge osul, suge numai maduva ca are vitamine si minerale…

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  prostia doare

  numai mortaciuni se vand acolo si imputiciuni. mancati si va saturati ca spitalele va asteapta cu usile deschise. daca tot muriti macat sa muriti satui nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact