X
bivolaru

Dat în urmărire internațională prin Europol, Bivolaru are domiciliul în Cisnădioara

Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.

Gregorian Bivolaru se află pe lista „Most Wanted”, publicată pe pagina oficială a Europol.

Liderul MISA este căutat pentru că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de trafic de persoane şi abuz sexual. Conform site-ului, acestea fiind înfăptuite în Franţa sau Finlanda, începând din 2006 până în 2013, informează Mediafax.

Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său. El nu a fost găsit la domiciliul din judeţul Sibiu şi se pare că ar fi plecat din ţară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistriţa. Se pare că, în prezent, liderul MISA se află în Suedia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicţie, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa.

Bivolaru a declarat ca domiciliu judeţul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susţin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo.

Practic, Poliţia Sibiu l-a luat în evidenţă pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

În seara zilei de 20 septembrie, poliţiştii din Sibiu au mers la domiciliul declarat al lui Gregorian Bivolaru, însă nu a fost găsit.

Autorităţile din Finlanda au emis, în lipsă, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns în posesia Poliţiei Române în cursul zilei de miercuri.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Gyuntar dela Ooy

  Te pomini ca “ghivolu” din Carpatz o hi cotocit niscai’va” juninci” p’in Ioropa, ca dupa cate-l vaz ii si hiril al dreaq, nevlegu…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  yoga pe bune

  Adica, a primit azil politic in Finlanda pt. ca era persecutat in tara si acolo a revenit la vechile naravuri pt. care a fost fugarit? Hai, ca-mi place! Am mai auzit ca cei din tarile nordice ,, au nivel de trai ridicat, dar capul nu-i prea duce… Sa acorzi azil politic oricarui scelerat care violeaza minore si apoi le trimite la produs, dar sa condamni un parinte ca a smucit putin copilul ca intrecea masura cu rasfatul, asta e chiar prostie…traiasca scoala finlandeza ….

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact