Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Avea permisul suspendat din iulie, dar s-a urcat la volan și a făcut accident. Din cauza unui cățel

Avea permisul suspendat din iulie, dar s-a urcat la volan și a făcut accident. Din cauza unui cățel

Duminică, 24 septembrie, în jurul orei 18,30, în localitatea Moșna, pe strada Principală, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din loc. Bârghiș, pe fondul neatenției în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe aceeași direcție.

Bărbatul transporta în mașină un cățel, care a sărit în brațele sale în timpul mersului și i-a distras atenția, pierzând controlul volanului. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. În continuarea cercetărilor privind circumstanțele producerii evenimentului rutier, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat după ce, în cursul lunii iulie, a fost depistat conducând cu viteză peste limita legală, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 651

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus