Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-a dus băut la Poliție să declare o tamponare ușoară. Acum are dosar penal

S-a dus băut la Poliție să declare o tamponare ușoară. Acum are dosar penal

Un șofer a avariat în week-end un panou electric și s-a prezentat la Biroul Rutier pentru soluționarea evenimentului. Cu 0,82% pe etilotest.

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, pe raza localității Cisnădie — Cartierul Arhitecților, un conducător auto în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Mureș, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a intrat în coliziune cu un panou electric, avariindu-l.

Apoi, conducătorul auto s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru întocmirea documentelor privind tamponarea, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Pe numele șoferului, polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală”, explică reprezentanţii IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus