Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Comisia Buget-Finanţe din Senat a respins majorarea accizelor la carburanţi

Comisia Buget-Finanţe din Senat a respins majorarea accizelor la carburanţi

Comisia de Buget-Finanţe din Senat, întrunită marţi, a avizat negativ ordonanţa de Guvern prin care au fost majorate accizele la carburanţi, urmând ca Guvernul să oprească efectele acesteia în piaţă, a declarat preşedintele Comisiei, Eugen Teodorovici.

„În legătură cu efectele acestei respingeri, va trebui să aşteptăm şi votul plenului, şi apoi votul Camerei Deputaţilor - s-ar putea ca ordonanţa să treacă, totuşi. În eventualitatea că nu va trece, îi revine Guvernului sarcina de a atenua efectele Ordonanţei”, a spus Teodorovici, citat de Mediafax.

Ordonanţa guvernamentală a majorat accizele cu 0,16 lei pe litru de la 15 septembrie, pentru data de 1 octombrie fiind prevăzută o nouă majorare, tot cu 0,16 lei pe litru.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 882

Comentarii

3 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Sa-i anunte cineva si pe cei de la Mol si OMV!
Raspunde

...

Acum 6 ani

majorarile de pret vor avea loc, ei doar simuleaza ca nu sunt de acord.....pai nu vine tudose si-i apostrofeaza? nu vine dragnea sa spuna ca era in programul de guvernare? teatru ieftin
Raspunde

bunastarea psd

Acum 6 ani

Deja zice drac.nea ca se scumpesc si basta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus