Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy

A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy

Publicistul american Hugh M. Hefner, fondatorul Playboy, a decedat miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, a anunţat compania Playboy Enterprises, citată de Mediafax. Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Prima ediţie a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenţiei pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949. Hefner a fondat Playboy, acum 64 de ani, cu $600 şi a transformt o revistă într-un imperiu de miloane de dolari.

De-a lungul anilor, legenda lui "Hef" a devenit tot mai puternică. Hefner a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mult de o mie de femei, iar cu unele dintre ele s-a şi căsătorit. "Mi-ar plăcea ca lumea să-şi aducă aminte de mine ca omul care a schimbat cumva lumea, într-un mod pozitiv,  într-un sens social si sexual, şi aş fi foarte fericit cu asta", a declarat Hefner pentru CNN. "Sunt un copil care a visat şi a transformat visele în realitate", mai spunea aceasta.

Multă lume îl consideră pe cel care a transformat pijamalele din mătase în uniformă liderul revoluţiei sexuale din anii 60.

Foto: The Telegraph

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Aista nu-i tizu lu' Dinescu, fondatoru' lu' Play cu Boy?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus