Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

FOTO-VIDEO Primăria a început demolarea casei de pe Zidului

FOTO-VIDEO Primăria a început demolarea casei de pe Zidului

Reprezentanții municipalității sibiene au început joi dimineață demolarea clădirii aflată la nr. 12 pe strada Zidului.

Măsura vine după ieri traficul a fost închis complet în zonă din cauza pericolului de prăbușire ridicat pe care imobilul în prezenta.

„SC Urbana (societate a Consiliului local Sibiu – n.r.) face în prezent demersurile în vederea demolării acestui corp de clădire, în conformitate cu prevederile legale și după ce obține avizele necesare unei astfel de intervenții de urgență”, a anunțat miercuri după-masă Primăria Sibiu, într-un comunicat de presă.
casa demolata

Reprezentanții administrației locale arată că, până acum, nu au putut interveni pentru stabilizarea clădirii, deoarece aceasta a făcut obiectul unui proces.

„Imobilul de pe strada Zidului, nr. 12, aflat în administrarea SC Urbana, a făcut obiectul unui litigiu cu copropietarul privat care deținea o cotă de 3/18 din propritate, motiv pentru care SC Urbana nu a avut posibilitatea legală să inițieze lucrări în vederea consolidării acestei clădiri“, mai susțin reprezentanții Primăriei.

Reamintim că o parte a acoperișului casei respective s-a prăbușit sâmbătă noaptea, vecinii alertând Poliția Locală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

sibian

Acum 6 ani

Autorizatie, ceva?
Raspunde

a

Acum 6 ani

cu cate etaje se va construi molul pe acea parcela?
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

esti prost sau doar te faci?
Raspunde

unul

Acum 6 ani

de ce nu vândut coproprietarului? probabil nu a corepuns criterilor pe care le practica administratia, adica nu are in proproietate vreo benzinarie sau nu s-a repatriat dupa revolutie
Raspunde

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 6 ani

Demolare in zona protejata fara autorizatie si avize de la Monumente?Daca locuiesc pe Zidului,doua case mai incolo,si-mi montez un Ariston turbo cu evacuare prin zid ma aleg cu dosar penal daca n-am autorizatie.Acum cinci-zece ani era mai usor sa-ti faci piscina pe Marte decit buda in zona istorica!Pariez ca Buratino are(sau avea) nevoie de mai multe avize si aprobari ca se se scalimbaie legal pe Breter.
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Bretter? Nu l-am vazut niciodata in fata la fostul Bulevard. Vezi ca Balcescu era poreclit Corso.
Raspunde

Urbanism

Acum 6 ani

Conform regulilor foarte idioate de urbanism din orasul asta parca vad ca urmeaza un bloc acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus