Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Femeie fără permis, prinsă la volan în Șelimbăr. Cel care i-a dat mașina are și el dosar penal

Femeie fără permis, prinsă la volan în Șelimbăr. Cel care i-a dat mașina are și el dosar penal

Ieri, 1 octombrie, în jurul orei 12,00, în localitatea Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Mihai Viteazul de către o femeie în vârstă de 28 de ani, domiciliată în localitatea Veseud. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că femeia nu deține permis de conducere, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, trasnmit reprezentanții IPJ Sibiu. În momentul opririi de către echipajul rutier, femeia era însoțită chiar de către proprietarul autoturismului, sibian în vârstă de 49 de ani, care avea cunoștință despre faptul că aceasta nu deține permis de conducere, astfel încât, pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a autovehiculului spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține acest drept.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2790

Comentarii

1 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

...femeia era topless ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus