Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Accident cu o ambulanță SMURD, aflată în misiune. Un șofer nu i-a acordat prioritate în sensul giratoriu

Accident cu o ambulanță SMURD, aflată în misiune. Un șofer nu i-a acordat prioritate în sensul giratoriu

Un șofer nu i-a acordat prioritate unei ambulanțe SMURD care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pornite, în sensul giratoriu de pe Șoseaua Alba Iulia, lângă Lidl. Ambulanța SMURD transporta spre unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean o femeie de 30 de ani cu spasmofilie, când a fost lovită în sensul giratoriu de un șofer care nu i-a acordat prioritate, deși aceasta avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Pacienta a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată în siguranță la spital. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto vinovat a fost sancționat cu amendă și suspendarea permisului pentru 60 de zile pentru neacordare de prioritate soldată cu o tamponare.

Tot astăzi, un taximetrist nu i-a acordat prioritate unei mașini de poliție aflată în misiune, care se deplasa cu semnale acustice și luminoase pornite. Mașina de poliție, care se deplasa la o intervenție, venea de pe strada Noica, iar la intersecția cu strada Bâlea, taximetristul, care circula pe direcția gară – Vasile Aaron, nu i-a acordat prioritate. Șoferul vinovat a fost de asemenea sancționat cu amendă și suspendarea permisului pentru 60 de zile.

accident SMURD (2) accident SMURD (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Sa gandit poate ca si oameni din cealanta masina se grabeau nu decat ambulanta?!!se antampla sa ne grabim si decat de dat prioritate la alte masinii nu ne arde an momentul ala..
Raspunde

Geo

Acum 6 ani

Cum ai reusit sa-ti iei carnetul ? Vad ca nu sti sa scri nici o propozitie corect !!!! Legea trebuie respectata, masinile de interventie au prioritate, cred ca n-ar trebui sa mai conduci masina pe drumul public.
Raspunde

Dany

Acum 6 ani

ionut vl comentariu de rahat
Raspunde

Cristi

Acum 6 ani

E troll bai, nu va mai bateti capul:) votati DOWN si gata... o sa moara in curand :)
Raspunde

Ionut Vl

Acum 6 ani

Da daca moare mata ce are? Nu stiu ce e tigania asta cu troll decat la voi am auzito an fine nu ami bat capul cu tine saracule
Raspunde

Ioan

Acum 6 ani

In tarile civilizate din Europa toate autovehiculele aflate in misiune respectiv Politia, Pompierii, Ambulanta cit si alte vehicule aflate in misiune au obligatia de a se face mai intai... vizibile si auzite de catre ceilalti participanti aflati in trafic si numai dupa aceea isi continua drumul spre destinatia prevazuta de misiunea respectiva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus