Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Elevii din județul Sibiu merg joi la școală. Nu vor face cursurile obișnuite

Elevii din județul Sibiu merg joi la școală. Nu vor face cursurile obișnuite

Conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu anunță că în data de 5 octombrie, joi, elevii din județul Sibiu vor merge la școală după orarul obișnuit, însă nu vor face cursuri ci vor lua parte la activități extracurriculare.

Reamintim că joi se sărbătorește Ziua Mondială a Educației.

”Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, 5 octombrie, în unitățile de învățământ preuniversitar vor fi organizate, în timpul cursurilor, manifestări specifice dedicate acestui eveniment, potrivit articolului 8 (1) din Contractul colectiv de muncă unic la nivel de sector de activitate în învățământul preuniversitar”, a transmis inspectorul școlar general al județului, prof. Gheorghe Bîrză.
scoli

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

altul

Acum 6 ani

Orice pretext de a nu face scoala trebuie folosit.
Raspunde

inspector general adjunct

Acum 6 ani

Exact! orice se face la scoala, numai carte, nu!
Raspunde

Lotrian Chirpar

Acum 6 ani

O excursie la cea mai apropiata sala de pacanele pe cand?
Raspunde

Adrian

Acum 6 ani

Inspectoratul, adica spuma profesorilor, trebuie sa.. invete.. sa respecte drepturile dacă vor să fie respectați. Le ie frica ca au o zi mai puțin lucrata si vor lua bani mai putini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus