Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Teatrul de Balet Sibiu va dansa pe o nouă scenă, anul acesta

Teatrul de Balet Sibiu va dansa pe o nouă scenă, anul acesta

14 spectacole, dintre care două premiere. Așa arată sfârșitul acesta de an în materie de balet. Totodată, balerinii Teatrului de Balet Sibiu vor dansa pe o nouă scenă.

Teatrul de Balet Sibiu pune în scenă, în perioada octombrie – decembrie 2017, nu mai puțin de paisprezece spectacole de balet, dintre care două premiere de balet clasic: „Baiadera” și „Spărgătorul de nuci”, ambele fiind create de coregrafii Aleisha Gardner și Kirill Ermolenko. Spectacolele TBS programate în perioada octombrie – decembrie 2017, vor avea loc la Sala Thalia Sibiu și la Teatrul Național „Radu Stanca„ Sibiu, după cum urmează:

Spectacole TBS pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu:

• 25 și 26 octombrie 2017 – Baiadera, premieră de balet clasic • 27 – 29 octombrie 2017 – Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan Sibiu – Young Stars Ballet Competition • 29 octombrie 2017 – Gală de balet, în închiderea Young Stars Ballet Competition • 6 și 7 noiembrie 2017 – Baiadera – spectacol de balet clasic • 21 noiembrie 2017 – Spărgătorul de nuci – premieră de balet clasic

Spectacole TBS pe scena Sălii Thalia Sibiu: • 18 noiembrie 2017 – Recolta / The Harvest, Poveste despre suflet. Poveste despre trup, Swaraj – spectacol de dans contemporan • 19 noiembrie 2017 – Când întunericul devine lumină și Șapte singuratici într-o zi de iarnă – spectacol de dans contemporan • 25 și 26 noiembrie 2017 – Peer Gynt – spectacol de dans contemporan • 8, 9 și 10 decembrie 2017 – Spărgătorul de nuci – spectacol de balet clasic „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana”, în turneu la Turda.

În data de 2 noiembrie 2017, Teatrul de Balet Sibiu va prezenta pe scena Teatrului „Aureliu Manea„ Turda, tripticul de balet „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana” – spectacol realizat de coregrafii Aleisha Gardner și Mihai Babușka și care a avut premiera la TBS în stagiunea trecută, în data de 28 iunie 2017.

Biletele pentru toate spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, prezentate de TBS la Sibiu, pot fi cumpărate din punctul de vânzare situat în Piața Mare, în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, intrarea F sau online, la aceleași prețuri ca în punctul de vânzare, fără niciun comision suplimentar, de pe siteurile kompostor.ro și bilet.ro. Biletele pot fi de asemenea rezervate pentru patruzeci și opt de ore, online, pe siteul oficial al TBS www.sibiuballet.ro sau telefonic la numărul de telefon 0269 229 627. Rezervările online și telefonice, neconfirmate prin plată în termen de patruzeci și opt de ore, își pierd valabilitatea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus