Bucătarul Horia Vârlan a lăsat pentru câteva zile filmările de la „Mama mea gătește mai bine” și a plecat într-un turneu prin țară. În această după-amiază a ajuns și la Sibiu, la restaurantul Dabo Doner, de pe Vasile Milea, unde a pregătit un doner și a stat de vorbă cu sibienii. Chiar dacă sosirea lui era anunțată la 16:30, a ajuns mult mai repede, spre marea bucurie a sibienilor care i-au strâns mâna și au făcut poze cu el.
De curând, Horia Vârlan a acceptat să fie imaginea lanțului de restaurante Dabo Doner, motiv pentru care a plecat într-un mic tur prin toată țara. Astăzi a ajuns la Sibiu și s-a declarat încântat de atmosfera primitoare. „Sibienii sunt oameni drăguți. Sunt mai europeni decât alți români din alte localități. Sunt mult mai deschiși spre dialog, spre nou, spre doner”, a spus Horia Vârlan pentru Turnul Sfatului.
După ce a schimbat câteva cuvinte cu cei care se aflau în restaurant, s-a spălat pe mâini, și-a luat mănuși și a pregătit un doner. În mai puțin de cinci minute a pus pe masă un doner numai bun de „înfulecat”.
Printre curioși, am întâlnit-o pe doamna Lucica, în vârstă de 77 de ani. A venit să-l cunoască pe Horia Vârlan și, desigur, să mănânce un doner. „Am vorbit cu el. Îl urmăresc mereu la televizor. Este mai grăsuț la televizor. E mai drăguț în realitate”, spune ea.
Când directorul general Dabo Doner i-a propus bucătarului Horia Vârlan să fie imaginea acestui restaurant, a primit o serie de întrebări prin care dorea să se asigure că preparatele nu conțin conservanți și aditivi. „Când i-am propus d-lui Horia să avem un parteneriat am primit de la el niște întrebări: Cât de sănătos este dabo? Dacă punem zahăr, e-uri, conservanți. Răspunsurile mele au fost nu, nu și nu. Nu i-a venit să creadă, dar eu lucrez doar cu un condiment. Iar așa mi-a zis că vine. Mi se pare senzațional că a acceptat. Horia este foarte deschis și este și din domeniu, are un cuvânt se spus. Pentru că ceea ce promovez eu, chiar dacă sună antagonic e fast food sănătos. Eu am mers pe un alt concept, nu cu de toate, ci cu ce trebuie. Nu pun aditivi în chiflă, în carne pun doar condiment, iar legumele pentru fiecare zi sunt proaspete”, spune Dan Paștiu, directorul general Dabo Doner.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Dabo Doner , Turnul Sfatului , vasile milea , Bucătarul Horia Vârlan , Dan Paștiu , Horia Vârlan
Vizualizari: 6296
Ultimele comentarii
Acum 14 minute
AndreiM
Acum 25 minute
Dragoș Ratiu
Acum 25 minute
O sibianca
Acum 54 minute
Cetatean
Acum 1 oră
Hermann Stadt