X
Horia varlan Dabo doner

Horia Vârlan a gătit la Sibiu. „Sibienii sunt mai europeni decât alți români”

Bucătarul Horia Vârlan a lăsat pentru câteva zile filmările de la „Mama mea gătește mai bine” și a plecat într-un turneu prin țară. În această după-amiază a ajuns și la Sibiu, la restaurantul Dabo Doner, de pe Vasile Milea, unde a pregătit un doner și a stat de vorbă cu sibienii. Chiar dacă sosirea lui era anunțată la 16:30, a ajuns mult mai repede, spre marea bucurie a sibienilor care i-au strâns mâna și au făcut poze cu el.

De curând, Horia Vârlan a acceptat să fie imaginea lanțului de restaurante Dabo Doner, motiv pentru care a plecat într-un mic tur prin toată țara. Astăzi a ajuns la Sibiu și s-a declarat încântat de atmosfera primitoare. „Sibienii sunt oameni drăguți. Sunt mai europeni decât alți români din alte localități. Sunt mult mai deschiși spre dialog, spre nou, spre doner”, a spus Horia Vârlan pentru Turnul Sfatului.

horia varlan

După ce a schimbat câteva cuvinte cu cei care se aflau în restaurant, s-a spălat pe mâini, și-a luat mănuși și a pregătit un doner. În mai puțin de cinci minute a pus pe masă un doner numai bun de „înfulecat”.

Printre curioși, am întâlnit-o pe doamna Lucica, în vârstă de 77 de ani. A venit să-l cunoască pe Horia Vârlan și, desigur, să mănânce un doner. „Am vorbit cu el. Îl urmăresc mereu la televizor. Este mai grăsuț la televizor. E mai drăguț în realitate”, spune ea.

horia varlan

Când directorul general Dabo Doner i-a propus bucătarului Horia Vârlan să fie imaginea acestui restaurant, a primit o serie de întrebări prin care dorea să se asigure că preparatele nu conțin conservanți și aditivi. „Când i-am propus d-lui Horia să avem un parteneriat am primit de la el niște întrebări: Cât de sănătos este dabo? Dacă punem zahăr, e-uri, conservanți. Răspunsurile mele au fost nu, nu și nu. Nu i-a venit să creadă, dar eu lucrez doar cu un condiment. Iar așa mi-a zis că vine. Mi se pare senzațional că a acceptat. Horia este foarte deschis și este și din domeniu, are un cuvânt se spus. Pentru că ceea ce promovez eu, chiar dacă sună antagonic e fast food sănătos. Eu am mers pe un alt concept, nu cu de toate, ci cu ce trebuie. Nu pun aditivi în chiflă, în carne pun doar condiment, iar legumele pentru fiecare zi sunt proaspete”, spune Dan Paștiu, directorul general Dabo Doner.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Ionut Vl

    Al stiu pe varlan ca se uita bunicamea de la calinesti la el dar m-ai mult habar nam daca el crede ca sibieni sunt m-ai europeni ca alti romani anseamna ca decat a trecut pe aicea si nu a stat sa asi rupa rotile masini an gropile de pe drumurile saracilor de sibienii..

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    e-manuela

    Buna! Nenea, daca “pictorul” spune ca sibienii sunt drăguți înseamnă ca, garantat nu l-a cunoscut pe noul Inspector General Școlar…

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns către e-manuela Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact