X
ISU porti deschise

Porți deschise la pompieri, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

În contextul Zilei Mondiale a Educației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu organizează o serie de activități destinate tinerilor care doresc să se familiarizeze cu specificul Armei ce ne reprezintă.

Astfel, mâine, 5 octombrie, sediile subunităților de intervenție ale ISU SIBIU își vor deschide porțile pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, să cunoască aspecte importante legate de activităţile, rolul şi principalele atribuţii ale structurilor de intervenție, anunță reprezentanții instituției.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să vizualizeze tehnica utilizată de pompierii salvatori în misiunile operative și, totodată, să cunoască măsurile și modul de comportare pe care trebuie să le adopte în cazul producerii diverselor situații de urgență.

Doritorii sunt așteptați mâine, între orele 10.00-14.00, în cadrul subunităților de pompieri din județul Sibiu, unde pompierii sibieni vor desfăşura exerciții demonstrative de stingere, descarcerare și acordare a primului- ajutor calificat și activităţi cu tematică de pompieri şi protecţie civilă.

foto ISU Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact