X
tudose

Tudose îl înfruntă pe Dragnea. Vrea să le dea afară din guvern pe Shaiddeh și Plumb

Premierul Mihai Tudose a anunțat luni seara la Antena3 că va remania trei miniștri, explicând că este vorba de doi miniștri cu probleme penale și un altul cu „cu activitate slabă”.  „Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau așa de rău și guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine”, a spus Mihai Tudose la Antena3. Întrebat dacă există o relație tensionantă între el și Dragnea, premierul a declarat că ”Nu aș putea spune că ne aflăm într-un moment fericit al relației dintre noi”.

Premierul a spus că vrea să guverneze pentru români și că tot ei sunt cei care îl pot determina să demisioneze, adoptând mesajul fostului premier PSD, Sorin Grindeanu. “Nu iese nimeni la pensie din această funcție și prima zi de prim-ministru este prima zi din ultimele zile, la un moment dat trebuie să pleci. Ați pomenit de acel sondaj. Nu sunt sociolog, dar din ceea ce am vorbit cu ceilalți, dacă nu ai mâncat niște copii dimineață, n-ai cum să cazi în două săptămâni de la 40 la 20. (…) Mai mult, târgul e mic, se află cine a comandat-o, cum a comandat-o — în regulă, trecem peste. Dar și presupunând că de aici a apărut și problema cu demisia, presupunând că e adevărat (…), vom vedea. Eu sunt acolo să guvernez pentru români. Dacă românii nu mai cred în ceea ce facem, plecăm acasă toți”, a declarat Tudose la Antena 3.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact