Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

S-a redeschis Tranfăgărășanul

S-a redeschis Tranfăgărășanul

Astăzi, s-a redeschis traficul rutier pe Transfăgărășan (DN 7C), între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule. Ieri, ca urmare a vizibilității foarte reduse provocată de viscol și de ceață, circulația rutieră a fost închisă pe acest segment de drum.  Totuși, pe perioada nopții circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru și Bâlea Cascadă. ”Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudență și să aibă autovehiculele echipate pentru circulația in condiții de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în ultima perioadă”, se arată într-un comunicat de presă remis de CNAIR.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus