Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

TNL Sibiu: Gheorghe Sterp, reales președinte

TNL Sibiu: Gheorghe Sterp, reales președinte

Gheorghe Sterp a fost reales președinte al tineretului liberal, organizația Sibiu, în urma unui consiliu de coordonare, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. A doua poziție în structura județeană a TNL Sibiu este ocupată de Sergiu Lazăr, în calitate de președinte executiv, funcția de prim-vicepreședinte le revine lui Paul Dobai și Sorin Moldovan. Pe următorii doi ani președintele CJRA va fi Frățilă Mircea, secretar general va fi Frăsinel Loredana. Funcțiile de secretar general adjunct vor fi ocupate de către Moldovan Teodora și Stanciu Ilie Vlad.

Vicepreședinți ai Biroului Politic Județean au fost învestiți următorii: Duma Alexandru, Drăgoiu Mihai, Gheorghe Călin, Hîrțoagă Paul, Parolă Ovidiu, Popa Bogdan și Popa Silviu. De asemenea, membri în BPJ au fost aleși Achim Dan, Bădilă Radu, Boboia Alexandru, Brașoveanu Marius, Brehari Iulian, Ivan Lucian, Fotache Robert, Furdui Ioan și Vlad Ileana Iuliana Carmen. ”Avem un număr de 4 consilieri județeni, 3 viceprimari dintre care Sibiu, Mediaș și Rîul Sadului și peste 50 de consilieri locali. Planul nostru pe termen scurt este susținerea colegului nostru Vlad Vasiu pentru o funcție importantă în Biroul Național Liberal al TNL, iar pe termen lung este elaborarea și dezvoltarea a cât mai multe proiecte, cu și pentru tineretul sibian”, a declarat președintele TNL Sibiu, Gheorghe Sterp.

Forumul de conducere al TNL Sibiu a fost ales prin vot pentru un mandat de 2 ani de reprezentanți din Birourile Politice Locale TNL din peste 40 de localități.

Foto: facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

...

Acum 6 ani

pusca si cureaua lata pdl-ist eram odata
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno iaca-ta, shapa’ te mai nghiri?...
Raspunde

bogdan

Acum 6 ani

cringe, so much cringe
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre tineret bovin, nu rade-te ca scrofu-i mort in copac!
Raspunde

Soferul de la Tursib

Acum 6 ani

ioooiii asta ii ciobenu cu service, specialist in a pune lichid in vasul de la stergatoare, altul ca el mai bun nu exista ! p.s mi se pare cam batran pentru presedinte la tineret
Raspunde

...

Acum 6 ani

nu-i batran, dar asa arata el: epuizat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus