Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sitterli a trecut în opoziție. A votat moțiunea împotriva ministrului Sănătății

Sitterli a trecut în opoziție. A votat moțiunea împotriva ministrului Sănătății

Deputatul de Sibiu Ovidiu Sitterli a votat astăzi, în plenul Camerei Deputaților, în favoarea moțiunii depuse de PNL împotriva ministrului Sănătății, Florian Bodog. Sitterli și-a anunțat ieri demisia din PSD, iar colegii din Sibiu l-au acuzat de lipsă de activitate în parlament. ”Acest anunț e suficient, nu doresc să intru în detalii acum”, a declarat Sitterli pentru Turnul Sfatului. El a spus totuși că pe termen scurt va activa ca deputat independent. ”Pe termen lung nu mă pot pronunța în acest moment”, a mai spus ieri deputatul.

Organizația județeană i-a imputat deputatului că a avut o activitate dezamăgitoare în parlament și că a și pierdut alegerile locale. ”Domnul Sitterli datorează mult acestui Partid. A fost prefect, numit de guvernul Romaniei USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Municipiului Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat Primăria. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deşi a fost creditat cu funcţia de Preşedinte Interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi DEMISIA”, se arată într-un comunicat remis de PSD Sibiu.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins astăzi cu 149 de voturi „împotrivă” şi 94 de voturi „pentru”, moţiunea simplă depusă de opoziţie împotriva ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, şi intitulată "PSD dăunează grav sănătăţii". Ceilalți deputați de Sibiu, Nicolae Neagu, Constantin Șovăială, Raluca Turcan și Dan Barna au votat și ei în favoarea moțiunii de cenzură. Reprezentantul FDGR, Ovidiu Ganț, a lipsit de la vot în timp ce sibianul Benedek Zacharie, deputat UDMR de Harghita, Benedek Zacharie, s-a abținut de la vot.

Opoziţia a cerut demisia ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, la dezbaterea moţiunii simple îndreptată de PNL împotriva acestuia, cerându-i să dea explicaţii pentru acuzaţiile de plagiat şi să oprească “dricul” pe care îl conduce, în timp ce UDMR a anunţat că se va abţine. Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, i-a cerut ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, să dea explicaţii în Parlament cu privire la acuzaţiile de plagiat, afirmând că acesta ar trebui să se afle pe lista membrilor Guvernului care vor fi remaniaţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Calin

Acum 6 ani

Doamne Ajuta!! Primul lucru bun facut de cand e in politica..e bine si in ceasul al 12 -lea..
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, când spui asta, ma gândesc ca dorești sa te referi la permanentizarea starii de opozite...
Raspunde

Darth Vax

Acum 6 ani

No Trifuțiule, no Mărine... ați sărit cu critica la beregata omului vostru că nu face nimic și sunteți nemulțumiți de activitatea lui. Sa vedem ce vă/nu vă face de acum încolo...
Raspunde

Fost coleg

Acum 6 ani

Florinutule, te bucuri de raul oamenilor?
Raspunde

COCOFIRU

Acum 6 ani

Bravo domnului Trif zis si Plicu pe la Bucuresti. Ai pierdut un parlamentar. Cred ca Liviu incepe sa regrete. Apropo la Bargis ai candidat?
Raspunde

ionut

Acum 6 ani

TARE TARE omul... asa trebuie sa faca toti!!!! DAR NU AU COHONES... Cei care au putina onoare si personalitate, doar nu sunt sclavii lui retardatul de dragnea ...
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

cind v-am spus ca aia de la pnl/pdl i-au dat bani multi sa plece din psd nu ati crezut deputat psd so vindut!!cui nici nu conteaza cum? ESTE SIMPLU PENTRU money money money si sotia /doftor de ../ dupa money money money si viitoare functii in familie
Raspunde

Führer

Acum 6 ani

Verräter
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Sobolanii simt corabia ce da sa se scufunde...
Raspunde

...

Acum 6 ani

apai si dragnea a votat impotriva.
Raspunde

alzara1918

Acum 6 ani

Afd a câştigat 13%din sufragii şi a intrat în Bundestag - un succes eclatant .Apreciind că partidul condus de ea la victorie a alunecat spre o dreaptă extremistă ( mai ales în limbaj ) PREŞEDINTApartidului a demisionat din partid şi a RENUNŢATAT la mandatul său de PARLAMENTAR. Îşi continuă vocaţia sa politică înfiinţând un nou partid " Partidul Albastru " - apropiat doctrinar de Uniunuea Social Creştină ( CSUbavarez ) . Vedeţi vreo asemănare între democraţii români şi extremiştii germani ?
Raspunde

alzara1918

Acum 6 ani

Doamna se numeşte Frauke Petry ,chimist de formaţie ,în vârstă de 40 de ani . O fi vreo ponta de - a lor ?Să o urmărim .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus