X
alegeri-parmalmentare-2016-vot-sectie-votare-27

Alegeri la Bîrghiș. Candidează doi foști viceprimari

Liberalul Ștefan Șulumberchean, actual primar interimar al comunei Bîrghiș și fostul viceprimar din mandatul trecut, social-democratul Ștefan Suciu sunt principalii pretendenți la funcția de primar al localității. Primarul ales în 2016, liberalul Marius Nicolae Roman a demisionat în luna aprilie, din cauza unor probleme de sănătate, iar în 5 noiembrie au fost programate noi alegeri.

Ștefan Șulumberchean este actualul primar interimar al localității, după ce din 2016 a fost ales de către consilieri viceprimar.

Niculiţă Ştefan Suciu este absolvent al Facultăţii de Mecanică Sibiu și este om de afaceri.

La alegerile locale din 2016, candidatul PNL, Nicolae Roman a obținut 467 de voturi (50.05%), în timp ce actualul candidat, Ștefan Suciu a obținut 222 de voturi – 23,79%, însă atunci a candidat independent. Candidatul PSD de atunci, Gheorghe Mândreanu, a obținut 244 voturi – 26,15%.

Alegeri locale parţiale vor avea loc în 16 localităţi din țară, între care și municipiul Deva.

Fondurile necesare pentru organizarea alegerilor locale parţiale sunt de 4,3 milioane de lei şi vor fi alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Campania electorală va începe în 22 octombrie şi se încheie în 4 noiembrie, ora 07:00.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  PaceFacatorul de la Varsovia

  Crunta lupta la orizont! Cred ca sighienilor li s-or intins flocii de ciuda ca nu pot participa activ,prin vot adeca, la batalie.Ceva cote la pariuri nu dati dl Bratu?Io,daca as avea onoarea de a fi cetatean birghisan as vota,fara ezitare, cu Fane!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vasiu

  Mirci Cazan, ce faci tata? Activitate 0! Nu te am vazut pe la Birghis si nici in campanie! Sa iti fie rusine!!! Te au votat multi sibienii ca tu sa iesi senator!!! Om cu doua fete, un papagal de om!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact