X
vizual Sibiu 825

Film dedicat Sibiului la ASTRA Film Festival

Filmul de deschidere a ediției 2017 prezintă povestea concentrată în 26 de minute a Sibiului. ”Sibiu 825”  va fi prezentat în cadrul Galei de deschidere Astra Film Festival din 16 octombrie, ora 19:00, la Thalia. “În nici un caz filmul nu poate acoperi istoria veche de peste 825 de ani a orașului în 26 de minute. Ceea ce am urmărit este să trezesc interesul față de bogata poveste a acestui spațiu urban minunat, care s-a păstrat de sute de ani si pe care îl iubim și îl prețuim. E timpul să fie descoperit și cunoscut de toți!” spune regizorul Dumitru Budrala.

Astra Film Festival este de aproape un sfert de secol un eveniment găzduit de orașul Sibiu, care a deschis apetitul de a privi, de a vedea lumea imediată, care ne apropie realitățile  îndepărtate prin intermediul filmelor.

Filmul poate fi vizionat și joi, 19 octombrie la ora 18:00, la Auditorium și duminică, 22 octombrie la ora 16:00 la Thalia.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact