Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Film dedicat Sibiului la ASTRA Film Festival

Film dedicat Sibiului la ASTRA Film Festival

Filmul de deschidere a ediției 2017 prezintă povestea concentrată în 26 de minute a Sibiului. ”Sibiu 825”  va fi prezentat în cadrul Galei de deschidere Astra Film Festival din 16 octombrie, ora 19:00, la Thalia. “În nici un caz filmul nu poate acoperi istoria veche de peste 825 de ani a orașului în 26 de minute. Ceea ce am urmărit este să trezesc interesul față de bogata poveste a acestui spațiu urban minunat, care s-a păstrat de sute de ani si pe care îl iubim și îl prețuim. E timpul să fie descoperit și cunoscut de toți!” spune regizorul Dumitru Budrala.

Astra Film Festival este de aproape un sfert de secol un eveniment găzduit de orașul Sibiu, care a deschis apetitul de a privi, de a vedea lumea imediată, care ne apropie realitățile  îndepărtate prin intermediul filmelor.

Filmul poate fi vizionat și joi, 19 octombrie la ora 18:00, la Auditorium și duminică, 22 octombrie la ora 16:00 la Thalia.

https://youtu.be/PfhAA3ELqIo

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus