Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

O sibiancă aleargă la Maratonul din Budapesta pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat

O sibiancă aleargă la Maratonul din Budapesta pentru copiii din Centrul de Plasament Orlat

Delia Prica este sibiancă, are 43 de ani și nu a făcut niciodată sport de performanță. Însă, spiritul civic nu i-a lipsit niciodată. De aceea, în acest an a alergat la Maratonul Internațional de la Sibiu pentru copiii cu autism de la UCOS. Și pentru că simțea că poate face mai mult, duminică va alerga la Maratonul de la Budapesta pentru a le oferi copiilor din centrul de plasament din Orlat o petrecere de Halloween.

Delia lucrează în telecomunicații, iar în timpul liber este voluntar la Asociația de Poveste Sibiu. Îi plac foarte mult copiii și așa a simțit că poate să aducă un mic zâmbet pe chipul lor.

„Nu am fost niciodată o sportiva, dar gândul la copilași îmi dă aripi să visez către un maraton în primăvara anului următor. Iubesc foarte mult copiii și doresc să aduc multe zâmbete pe chipul lor așa cum alergatul îmi creează mie o stare de magie”, a spus pentru Turnul Sfatului Delia.

Duminică, respectiv 15 octombrie, va alerga 10 kilometri cu gândul la bucuria copiilor din Centrul de Plasament Orlat. Ea își propune să să strângă 3000 de lei pentru organizarea unei petreceri de care se vor bucura nu mai puțin de 100 de copii. Cei care vor să o susțină pe Delia și totodată să le aducă celor mici o bucurie o pot face accesând următorul link, printr-o donație.

„Cei care mă cunosc știu ca sportul nu a fost niciodată punctul meu forte, cu atât mai puțin alergarea. Dar, schimbarea ȋncepe cu fiecare dintre noi. Fiecare Copil e o Poveste! Pentru că povestea lui e și povestea noastră, vă invit să fim cu toții parte din ea și să le fim alături”, mai spune ea.

Foto: Facebook 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Achim Oltean

Acum 6 ani

Bravo Delia -> You make us proud!
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, aleargă încet, intotdeauna graba strica treaba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus