Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Nepotul Regelui Mihai vine la Sibiu cu logodnica sa

Nepotul Regelui Mihai vine la Sibiu cu logodnica sa

În luna august, nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder. Acum, cei doi vin la Sibiu pentru două zile, să participe la Festivalul Astra.

„În acest an, eu şi logodnicul meu Nicholas de Roumanie ne reîntoarcem cu drag în Sibiu pentru a da curs invitaţiei de a participa la Astra Film Festival. În cadrul Festivalului, Nicholas de Roumanie va avea plăcerea de a le oferi participanţilor câteva cuvinte despre Regina Elisabeta a României sau Carmen Sylva, aşa cum îi plăcea acesteia să se recomande şi despre activitatea sa culturală”, a spus pentru Turnul Sfatului, Alina Maria Binder.

Sursa foto: Facebook Principele Nicolae al României

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, adica cum, fătuca-i tocmai nepoata lui Binder See? Iată intr-adevăr si-o veste buna; pe langa alti atâția "regi" si "Împărați" se dovedește ca, totuși" Sibiul are un aer aristocratic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus