X
catuse arest politie (23)

S-a dus cu șpaga la poliție în zi de duminică. Polițistii l-au așteptat ”cu flagrantul”

Un bărbat din Gura Râului a fost reținut de procurorii sibieni după ce a încercat să mituiască un polițist. Bărbatul reținut încerca astfel să scape de un al treilea dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a avea permis.

Povestea celei mai recente șpăgi pe care bărbatul din Gura Râului a încercat să o dea începe în urmă cu o săptămână, mai precis din seara zilei de 7 octombrie. Aflat la volanul unui VW Golf, gureanul a fost oprit de polițiștii din Orlat. „Cu acea ocazie, numitul G.D. a precizat verbal că nu deţine permis de conducere şi nici nu are asupra sa actele de identitate, context în care a fost condus la sediul Secţiei 6 Poliţie Rurală Orlat în vederea stabilirii identităţii sale“, arată procurorii sibieni într-un comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului.

Dus la poliție, gureanul fără carnet a cerut agenților de poliție, ”în mod repetat”, să nu îi întocmească dosar penal, deoarece este urmărit în alte două dosare, generate tot de lipsa carnetului de șofer. Bărbatul a revenit telefonic și în zilele următoare, cu aceleași rugăminți, iar pe 15 octombrie, duminică, s-a dus direct la sediul poliției din Orlat. „S-a deplasat la Secţia 6 Poliţie Rurală Orlat, unde a fost surprins în flagrant la momentul la care a remis agentului de poliţie suma de 400 lei, promiţându-i totodată că va executa munci gospodăreşti în favoarea lui, pentru ca acesta, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să îl ajute în scopul înlăturării răspunderii penale ce urma a-i fi antrenată în dosarul penal nou întocmit cu privire la comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere“, mai informează procurorii sibieni.

Pe baza ”probelor certe”, procurorii de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact