Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Turcan îi cere socoteală primarului din Boița. ”Nu este vorba despre lipsa de bani”

Turcan îi cere socoteală primarului din Boița. ”Nu este vorba despre lipsa de bani”

Deputatul PNL de Sibiu, Raluca Turcan îi cere public primarului din Boița, Nicolae Mohor, să termine investiția Centrului de Documentare și Informare pentru copiii din comună. ”Pentru clădirea din curtea școlii, aflată în acest moment în paragină, s-au cheltuit aproximativ 2 miliarde de lei în 2010, acolo are fi trebuit să funcționeze un Centru de Documentare și Informare pentru copiii din comună, dacă ar fi existat interes și voință din partea primarului”, spune Turcan.

Liderul PNL Sibiu susține că nu s-a mai investit nimic acolo de șapte ani, iar construcția se află într-un stadiu avansat de degradare.  ”De 7 ani nu s-a mai investit niciun leu, iar astăzi construcția este în stadiu avansat de degradare. În acest caz nu este vorba despre lipsa de bani, primăria comunei are un excedent bugetar de 3.276.274 de lei. Elevii din localitate ar fi putut beneficia de un spațiu cultural și educațional care să le permită o mai bună documentare și dezvoltare, dacă primarul alegea să investească în viitorul lor. Investiția în educație ar trebui să reprezinte o prioritate fundamentală pentru fiecare administrație publică locală”, cere Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

inul si camesa

Acum 6 ani

De la cine a plecat aceasta chestiune? Nu cumva de la un consilier PNL?
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, nu mai opriți-o pe deputata sa mai si ofere!
Raspunde

...

Acum 6 ani

tanti moldoveanco, socoteli trebuia sa-i ceri profesoarei de matematica atunci cand ai fost la scoala. acum vino cu solutii, sau daca ti se pare ca e ceva in neregula si cunosti mai bine ca altii situatia depune o plangere la dna. faptul ca tu ceri socoteala cuiva prin presa nu te ajuta nici macar la imagine iar pe locuitorii din boita tot asa nu-i ajuta. deci daca vrei sa faci ceva, fa, nu mai da degeaba din gura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus