Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

VIDEO Prima zi de Astra Film Fest. O lume într-un minut

VIDEO Prima zi de Astra Film Fest. O lume într-un minut

Prima zi din a XXIV- a ediție a Astra Film și din a IX-a ediţie a Astra Film Junior a fost comprimară într-un singur minut de organizatorii fesitvalului.

Cinema imersiv, cu filme pentru elevi mai mici și mai mari, ce rulează zilnic, între orele 9.00 și 14.00 la cinematograful-dom din centrul Sibiului, filmele documentare, concertele, oamenii, invitații, copiii, setea de cunoaște, copilăria, totul este cuprins în filmul care prezintă prima zi festival.

Astăzi, Prim-procurorul României, Augustin Lazăr, va participa la proiecția filmului Pe urmele aurului transilvăneanîn regia lui Andrei-Nicolae Teodorescu. Locul: marți, ora 16:00, Thalia. Tot marți, AFF aduce pe marele ecran Omul care știa 75 de limbiregizat de Anne Magnussen și Paweł Dębski, difuzat în cadrul secțiunii Documentare norvegiene, la ora 19:00. Proiecțiile vor fi urmate de sesiuni de Q&A cu regizorii.

https://youtu.be/GEurgDh0f6I

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus