Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Polițiștii caută un adolescent care a dispărut de aproape două săptămâni

Polițiștii caută un adolescent care a dispărut de aproape două săptămâni

Poliţiştii sibieni caută un minor de 17 ani care a plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută. În 9 octombrie, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că fiul său minor, Ruja Jolan, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Alțâna într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime-1,62 m; greutate 50-60 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; faţă ovală, ten creol, constituție atletică. Semne particulare: cicatrice la nivelul capului, în partea dreaptă, deasupra urechii.

La data plecării, minorul purta un pulover tricotat de culoare maron, o bluză cu mânecă lungă de culoare albă, pantaloni sport de culoare albastră cu două dungi albe pe lateral; adidaşi din pânză de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ruja Jolan

Vizualizari: 986

Comentarii

2 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Luatza-va dupe urmele malahiei de catzaua, shi sigur datz shi de Grivei!....
Raspunde

...

Acum 6 ani

ia vezi nu-i la tin' la stana?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus