Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Vin Sărbătorile! Primăria începe montarea iluminatului festiv

Vin Sărbătorile! Primăria începe montarea iluminatului festiv

Primăria Sibiu a anunțat astăzi că de săptămâna viitoare începe montarea în oraș a iluminatului de sărbători. Primăria a semnat contractul pentru verificarea, repararea, instalarea, demontarea și depozitarea elementelor care alcătuiesc iluminatului festiv care va împodobi Sibiul în sezonul sărbătorilor de iarnă 2017-2018. Montările vor începe cu Piața Mare și apoi în restul centrului istoric pentru ca iluminatul să fie funcțional până în 17 noiembrie când se deschide Târgul de Crăciun. Ornamentele luminoase se vor monta în restul orașului până în 5 decembrie, înainte de Sf. Nicolae.

Valoarea contractului încheiat cu firma SC Electro Con SRL  pentru prestarea acestor servicii este de 154.700 de lei. În perioada de funcționare a iluminatului festiv, firma va asigura și asistență tehnică și va interveni pentru remedierea defecțiunilor care pot surveni.

Față de anii precedenți, primăria achiziționează o serie de figurine și șiruri luminoase, care vor fi utilizate pentru ornamentarea sensurilor giratorii din intersecțiile importante ale orașului. Contractul de achiziție va fi semnat cu fima MK Illumination în această săptămână, termenul de livrare a produselor fiind de 15 zile. Valoarea produselor este de 73.537,24 lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, asta-i ultima moda in camuflarea jegului si-a incompetentei celor din administrația locală? Asta înseamnă cu adevarat sa fii un oraș "european"....
Raspunde

...

Acum 6 ani

fata de aia din craiova care s-au apucat de pus instalatiile din iulie...tot e bine
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, nu mai "luminati-i" pe sibieni cu forța, lor le place "întunericul"!
Raspunde

mama mare

Acum 6 ani

Este bine ca s-a inceput iluminatul pentru sarbatori , sper sa mearga luminile . Si aici nu este vb de politica ,este vb de sarbatorile de iarna . Mai lasa-ti politica deoaparte . Daca ar fi sa te iei dupa politica ce a facut PNL ?Pana acum nimic . Iar FORDG a fost de mult primari n mi se pare ca le pasa prea mult .
Raspunde

sibianul realist

Acum 6 ani

Chelului tichie de margaritar! Dar... sa ne gandim ca in felul acesta unele firme isi umplu buzunarele... Ce mai cionteaza ca votantii vor curatenie, strazi cumsecade si altele... Feerie in oras... Sa ne bucuram ca niste copii mari si prostuti ce suntem si sa credem ca alesii se gandesc si la interesele noastre..
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah, dupe cum sa vede, lu' Primarele care-i, ii cam place sa sa rupe in "figurine"! Apreciind noi dupe ciarcanile car' le are, ca nu-i chiar tinara, am putea zace ca-i chiar zbanghie...
Raspunde

...

Acum 6 ani

nu mai bine in loc de becuri agatau olteni pana le ieseau ochii din orbite si incepeau sa straluceasca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus