Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
8°C

32 de echipe la Sibiu Football Days

32 de echipe la Sibiu Football Days

32 de echipe din șase județe si peste 400 de copii și juniori vor lupta pe terenurile de joc in cadrul celei de a V-a ediții a Sibiu Football Days, eveniment fotbalistic organizat de ASFC Interstar Sibiu și cofinanțat de Primaria și Consiliul Local Sibiu. Turneul va debuta vineri 27 octombrie si se va încheia duminica 29 octombrie. Sâmbătă ,28 octombrie ,începând cu orele 14.30 va avea loc defilarea echipelor pe pietonala N Bălcescu din centrul orașului precum și prezentarea acestora în P-ta Mare. "Dorim ca și această ediție sa fie una la fel de reușită ca și precedentele.Suntem convinși că vom avea parte de meciuri spectaculoase și vom vedea la lucru copii deosebiți de talentați.Suntem bucuroși că putem organiza în fiecare an acest eveniment sportiv.Asteptam publicul spectator în număr cât mai mare,atât la defilarea echipelor cât și la meciuri", a declarat Caius Bara, organizatorul acestui turneu. Competiția se desfășoară la stadionul Municipal și este rezervată copiilor născuți în anii 2007, 2008, 2009, 2010.
Intrarea este liberă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, poate cand vor creste acești copii, vor promova si cei din echipa aia, cum -i zice, zi-i sa-i zic, F.C. Hermannsdorf cumva?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus