X
Afis_A2 bleed5mm_Sibiu

Răzvan Exarhu își lansează cartea la Sibiu, vineri la Habitus

Prezentatorul TV și de radio Răzvan Exarhu își lansează vineri seara, la Librăria Habitus, prima lui carte, „Fericirea e un ac de siguranță”, cu ilustrații de Andreea Chirică.

Lansarea va avea loc începând cu ora 18:00.

La eveniment vor lua cuvântul Răzvan Exarhu şi Minodora Sălcudean, profesor la Facultatea de Științe Socio-Umane din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu.

”Citind cartea lui Răzvan Exarhu, veți putea afla că sănătatea e sănătoasă, că „laicul pe Facebook a devenit o formă a credinței”, că șlapul și șaorma cu de toate ar trebui să figureze pe stema României… Cartea cuprinde multe informații utile: când ar trebui să te culci la loc ca să nu dai foc la casă, ce poate fi mai cool decât să fii hipster, de ce iubesc sportul oamenii care fumează mult etc. Veți putea citi și despre o fericire tristă, despre o altfel de Românie, care nu mai există, dar şi despre cum ne pierdem viața încercând să trăim”, spune reprezentanții Curtea Veche Publishing.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  e-manuela

  Buna! Nenea, asta nu-i leebaroyul ala de la Rock FM, care de cand are spațiu de emisie dimineața la minunatul post, vorbește 3 de 1 leu juma’te?…

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   iuliana

   Niko, daca ai stii cat ma bucur ca exiști, fata! Doamne ce prosti sunt bărbații. Si-al tau i gras, fata? Al meu nu-si mai vede stremeleagul de grăsime, dar puțin îmi pasa, atata timp cat am bani pe card.Hai sa bem o cafea , sa ne cunoaștem. Mai de una-alta, ca fetele, punem de-o strategie, sa ne batem joc de prost. Hai, te pup, pa, ca ma sictireste coafeza asta cu aerele ei de mare doamna.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact