X
autostrada 1 an inaugurare (17)

Un pas mic pentru România, un pas mare către Cluj. Se termină Lotul 3 al Autostrăzii  Sebeș-Turda

Lotul 3 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între localitățile Aiud și Decea se apropie de finalizare. „Se execută montează garduri, se lucrează la marcaje, la sfârșitul lunii se poate inaugura lotul de autostradă”, au explicat subcontractorii lucrării, citați de ziarul Unirea. Conform ziarului din Alba, Constructorul, Tirrena Scavi, lucrează în multe zone la finisaje, instalare de parapete de protecție și marcaje.

Contractul pentru lotul 3 din autostrada Sebeş-Turda a fost semnat în luna mai 2014, lucrările costă  420.51milioane lei, proiectantul celor 12,45 km de autostradă este Aecom Ingieniera SRL, consultant DRDP Cluj, iar antreprenor Asocierea Tirrena Scavi SpA – Societa Italiana per Condotte D’Acqua SpA.

Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Lucrările sunt finanţate din fonduri europene (85%) şi de la bugetul de stat (15%).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Omg

  O autostrada care duce spre nicaieri, pe o ruta foarte putin folosita…
  Nerealizarea premeditata a autostrazii Sibiu -Pitesti si tergiversarea darii in folosinta a bucatii dintre Ilia si Lugoj sunt lucruri care intr-o tara europeana normala ar fi bagat in puscarie multi oameni pentru subminarea economiei nationale, dar in tara lui Dragnea si a asistatilor social totul e posibil!!
  Atunci cand incompetentii care ne conduc vor incepe sa raspunda pt ceea ce au facut si fac, lucrurile se vor indrepta, ori cum acest lucru nu se arata la orizont, vezi cazul Rovana Plumb care atunci cand a trebuit sa raspunda a fost salvata de haita singura solutie e iesitul in strada , milioane de oameni, si absolut toata clasa politica remaniata, de la toate partidele, fara exceptie!!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   me

   Te contrazic, ruta este extrem de aglomerata in timpul saptamanii pe drumul national. Darea in folosinta a acelui tronson nu rezolva mai nimic. In rest sunt de acord cu precizarile tale.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  stan

  Orice autostrada ar fi buna, insa noi nu inauguram autostrazi, doar “cioate”, asa numitele “tronsoane”. Abia cand voi vedea ca tara e strabatuta nord sud, est vest, vom puteaq spune ca avem o autostrada, doua, pana atunci povesti de adormit copii. In 28 de ani de la revolutie nu am fost in stare sa avem o autostrada si la cum “arata” clasa politica nici nu vom avea in urmatorii 25 de ani.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  MC.D

  Si lotul 4 Decea-C.Turzii este foarte avansat, erau pe la 80% in vara, dar a fost o problema cu alunecarea de teren de langa Unirea…poate reusesc sa le inaugureze pana in primavara…pentru restul autostrazii undeva prin 2019 toamna tarziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact