Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Trafic îngreunat între Veștem și Boița

Trafic îngreunat între Veștem și Boița

Traficul este îngreunat pe DN 7, între Veștem și Boița, informează reprezentanții IPJ Sibiu. Pe tronsonul menționat se circulă în coloană din cauza a două evenimente rutiere, fără victime, produse în zona mohu și Boița. Polițiștii recomandă șoferilor atenție la volan, păstrarea distanței și evitarea depășirilor.

Și centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este îngreunat pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în localitatea Boiţa (kilometrul 250), din cauza unui accident rutier. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism pierde controlul asupra direcţiei de mers şi intră în parapetul median.

Polițiștii precizează că valorile de trafic sunt crescute iar în zona accidentului se circulă în coloană pe sensul către Râmnicu Vâlcea. Aceștia le recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de disciplină la volan. Săvârşirea de către conducătorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participanţilor la trafic constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, mai transmit polițiștii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, numai nu mai injurati-i pe oltenii care pleaca acasa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus