Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cum va arăta România peste 20 de ani? Părintele Necula: Cu tineri inimoși, politicieni corupți și tot fără autostrăzi!

Cum va arăta România peste 20 de ani? Părintele Necula: Cu tineri inimoși, politicieni corupți și tot fără autostrăzi!

Preotul Constantin Necula crede că România va avea peste două decenii atât tineri inimoși, cât și politicieni corupți și va fi "tot fără autostrăzi".

Întrebat de tinerii prezenți sâmbătă la un eveniment la Facultatea de Teologie din Sibiu cum vede România peste 20 de ani, preotul Necula a răspuns:

"Tot fără autostrăzi, tot cu politicieni corupți. (...) Nu suntem în stare să schimbăm decât din o sută în o sută de ani. În schimb, România cealaltă, pe care o văd foarte bine, va avea tot tineri inimoși. (...) Vreau să aveți încredere că 20 de ani nu semnifică nimic. Pentru o istorie, 20 de ani sunt cât o stație de autobuz".
Preotul Constantin Necula le-a vorbit tinerilor despre importanța bisericii, a ortodoxiei, dar și despre Sfinții ardeleni și cei întemnițați pentru rezistența creștină, informează Agerpres.

În cadrul acestui eveniment, preotul Necula a discutat cu tinerii despre Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox, care va avea loc în septembrie 2018, la Sibiu, și la care sunt așteptați 2.500 de participanți.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

iote

Acum 6 ani

Intelegem ca o sa se puna ceva in aer astfel incat cei neconceputi inca, sa fie inimosi peste 20 de ani......
Raspunde

dap

Acum 6 ani

tot cu popi în merțuri
Raspunde

h.r.

Acum 6 ani

Tineri inimosi care vor devenii adultii corupti si incompetenti. Logica de curca, da' cin' sa sesizeze intre fani si fane. Ce diaree cronica are la gura parintzelu' asta limbut, prezent in toate cele ce se vad si... nu se vad. Serviciile, serviciile...
Raspunde

Teo

Acum 6 ani

Ardelenii intemnitati pentru rezistenta crestina au fost greco-catolici si nu ortodoxi.De ce nu se refera la prigoana si scoaterea in afara legii de catre comunisti,cu acceptul si contributia inaltilor prelati ortodoxi a confesiunii greco-catolice.Cum va arata Romania peste 20 de ani numai D-zeu stie,insa cu siguranta vor fi cu mult mai multi tigani.Afirmatiile facute de preot sunt facute doar ca sa spuna si el ceva,acestea neavand vreo legatura cu realitatea.
Raspunde

LupuLaOi

Acum 6 ani

Pai normal, ca pe voi nu va intereseaza coruptia si autostrazile ci care cu care se phoote.
Raspunde

foamea

Acum 6 ani

Săptămâna si preotul PR-ist. Domnul Dobre a uitat (P)-ul de rigoare.
Raspunde

Mihnea

Acum 6 ani

Daca peste 20 de ani procentul de tineri spalati pe creier va ramane la aceleasi cote, cu siguranta vor fi alesi tot cei care vand minciuni ieftine la TV sau Facebook, drept urmare nu vom vedea dezvoltarea normala a autotrazilor. Cred totusi ca tineretul se va destepta cu trecerea timpului.
Raspunde

...

Acum 6 ani

daca tinerii nu se desteapta pana la varsta la care au drept de vot, dupa aceasta varsta sigur nu se vor mai destepta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus