Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FC Hermannstadt joacă acasă cu Dacia Unirea Brăila. Reveniri importante în echipa noastră

FC Hermannstadt joacă acasă cu Dacia Unirea Brăila. Reveniri importante în echipa noastră

Echipa de fotbal FC Hermannstadt joacă în acest sfârșit de săptămână pe stadionul municipal din Sibiu împotriva echipei Dacia Unirea Brăila.

Înaintea acestui meci Dacia Unirea Brăila se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 2, în vreme ce sibienii sunt pe prima poziție.

„Ne dorim să obţinem o nouă victorie pentru a ne menţine pe primul loc. Se anunţă un joc dificil, la fel ca toate celelalte de până acum, dar vom face tot posibilul să luăm toate cele trei puncte. Brăila este una dintre echipele care a marcat mult în acest sezon. Este adevărat însă că a şi primit multe goluri. Răzvan Dâlbea şi Robert Boboc revin după ce au fost suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene la partida cu ASA Târgu Mureş. Un alt jucător care a ratat meciul din etapa trecută, Sabin Lupu, este refăcut. Va lipsi, în schimb, din cauza unor probleme medicale, Ionuţ Stoica”, a declarat antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici.
Meciul este programat de la ora 11:30, duminică, 22 octombrie.

Program casa de bilete:

Sâmbătă:

- 10:00 - 12:00

- 15:00 - 18:00

Duminică:

- 09:30 - 12.30

Preţul unui bilet este de 10 lei/persoană. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus