Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Șofer beat prins după ce Poliția l-a dat în urmărire în tot Sibiul

Șofer beat prins după ce Poliția l-a dat în urmărire în tot Sibiul

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16:10, un bărbat în vârstă de 59 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Dorobanților, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu poarta unui imobil continuându-și deplasarea.

Sesizați de producerea evenimentului, echipajele de poliție rutieră s-au deplasat la fața locului, unde, în urma discuțiilor purtate cu cei care au asistat la acest incident, s-au stabilit identitatea șoferului și caracteristicile mașinii conduse.

”Dat în urmărire la nivelul municipiului Sibiu, autoturismul  a fost identificat și oprit în trafic pe Aleea Petuniei de către un echipaj al Poliției Locale Sibiu.  În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul a consumat alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testării fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

22712925_832359806925443_1254499681_o

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ionut Vl

Acum 6 ani

Cum mama naibi a-ti dat de unu de al cheama dosar penal?nu ami vine sa cred!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus