X
endura incendiu

FOTO – Mai mulți pasionați de enduro s-au mobilizat pentru a stinge un incendiu în pădure

Mai mulți sibieni pasionați de enduro și motociclism s-au mobilizat în acest sfârșit de săptămână și au mers în pădurea de la marginea comunei Sadu unde au ajutat la stingerea unui incendiu.

”Enduriștii” spun că au aflat despre incendiu de la pădurarul din zonă, focul mocnind de câteva zile.

”Era un incendiu localizat de pădurarul din zona care mocnea de mai bine de trei zile, iar noi, din proprie inițiativă, ne-am mobilizat în număr cât mai mare și am reușit să ajutam autoritățile la stingerea incendiului”, spune unul dintre sibienii care a luat parte a acțiune.

Intervenția a avut loc în zona “Juvărț” de lângă Sadu.

enduro moto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  facatura de 2 lei

  Nu zau!? Dar focul cine l-a pus de asa natura sa mocneasca fix pana in weekend cand o sa vina enduristii?! Cum de nu a anuntat padurarul pompierii???

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Țepeș ,Vlad

  Dobitocule , 1,45 ore de urcat pe picioare , pana la foc ! Ce sa fac pompierii acolo ? I-am lăsat sa te păzească pe tine sa nu-ți ardă restul de creier.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Raspandache

   Dobitoc esti tu ca ne crezi pe toti prosti.
   Articolul asta e PR puturos in favoarea enduristilor, se stie ca Turnl Sfatului scrie orice daca le umpli conturile.

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   facatura de 2 lei

   Cam cata inteligenta iti trebuie ca sa vezi ca enduristii au un PR bun? De aici pana a-i face eroi pe cei care contribuie la dezechilibru in mediu natural, e maaare distanta! Are dreptate un comentator de aici, sigur in tarile civilizate s-au desfiintat pompierii si la incendii intervin enduristii!!!! Comentariul tau nu lasa nicio interpretare vizavi de nivelul de inteligenta al celor ce apreciaza aceasta distractie prin natura!

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Pompierl

    Serios?ai văzut endurist cu drujba sau pușca in spate?crezi ca merg prin păduri doar asa de capul lor fără sa fie conștienți ca poluează un pic?cel puțin un endurist are recunoștință fata de natura care-i oferă acest privilegiu!enduristii au încercat sa ajute cum au putut!nu au stat in casa sa comenteze aiurea

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  mircea

  Conform zicalei “nici o fapta buna nu rămâne nepedepsita” oamenii aia au dat o mâna de ajutor pentru ca pana la urma cineva care nu a mișcat un deget macar, sa insinueze ca ar fi incendiatori. Cata vreme mare parte dintre semenii noștri rationeaza astfel, nu are rost sa ne întrebam de ce țara in care trăim se zbate in mizerie, obscuritate și prost gust. Probabil ne meritam soarta!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ion

  Asa se face si in Austria , ELvetia , peste tot in Europa ! S-au desfiintat unitatile de pompieri si s-au infiintat unitati de enduro ! Sunt plini Alpii de motociclisti enduro !!!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ...

  eu cred ca tepes, vlad a pus focul. prea stie el cat trebuie sa urci pe jos pana la incendiu. daca era din gasca de motociclisti se exprima ceva de genul: “x ore de mers cu motocicleta”. si, apropo, focul mocnit se mai poate stinge si cu pamant sau nisip. pompierii mai merg si prin paduri cu lopeti, tarnacoape si topoare ca sa izoleze focarul.

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  jean

  probabil tot ei au cauzat si focul! Vor imagine buna, nu ne intereseaza baieti! Atata timp cat poluati si distrugeti tot pe unde treceti… ramaneti aceiasi distrugatori ai naturii!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iulia

  Chiar comentati ca sa va aflati in treaba?! Incendiul a fost anuntat d vineri la 112! A fost vreodata cineva in zona respectiva sa vada cat este de abrupt si imposibil de ajuns la locul incendiului cu vreun vehicul? Nu mai credeti k tot ce vedeti in filme exista si in Romania…avioane si elicoptere pt stingerea incendiilor forestiere. Vorbiti cu femeile din sat care au umplut bidoanele cu apa enduristilor…ele stiu cel mai bine realitatea. Si dak tot vorbiti aiurea de reclama si PR d c nu a aparut nicio poza cu “vedeta” Dani Otil care a luat parte la stingerea incendiului?
  Ii compatimesc pe aceia care sunt plini de rautate si incearca sa o raspandeasca si in jurul lor!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   sfanta naivitate

   Daca iti face o operatie pe cord un endurist? Ai aprecia? Eu apreciez ca intr-un incendiu trebuie sa intervina pompierii, indiferent de terenul afectat!. Adica niste specialisti

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Pompierl

    Sunt mulți medici printre enduristi decât vânători sau tăietori de lemne!!poate ai norocul sa fi tratat in spital de un endurist,,cel puțin ei respecta viața!au încercat ceva bun,au ajutat asa cum au putut,,hai sa vorbim sa nu tăcem!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   ...

   “imposibil de ajuns la locul incendiului cu vreun vehicul” – enduristii au ajuns pe jos acolo sau calare pe dragoni? mergi la cratita femeie…

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Stelian

  N au stins focul niste “enduristi” ci niste oameni care sunt pasionati de enduro. De va ardea voua in casa sau in curte v ati fi bucurat de orice ajutor.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iulia

  Dak suni la 112 si anunti un incendiu..pompierii sositi la fata locului vor fi “inarmati” cu lopeti si un fel de “maturoaie” si dak ai o masina 4×4 te vor ruga sa ii conduci la locul incidentului…si astea nu sunt inventii ci pura realitate din Romania… Si dak as fi in pericol de moarte…DA….as lasa un endurist…de fapt p ghidul lor sa imi acorde primul ajutor…pt k se pricep la asa ceva. Nu a auzit nimeni la stiri d vreun endurist mort in munti…
  Si pana tot postati voi aiurea…d c nu ati fost acolo?!?!?!
  Dupa lupta…multi viteji se-arata….Scuze vitejilor fara prea multa carte!
  Va astept la cratita…..enduristi only….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact