Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO FC Hermannstadt face spectacol Liga 2: Goluri superbe pe municipal

VIDEO FC Hermannstadt face spectacol Liga 2: Goluri superbe pe municipal

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a câștigat meciul desfășurat astăzi acasă, pe stadionul municipal, contra echipei Dacia Unirea Brăila, scor 3 la 2, la capătul unui meci care a avut de toate.

Fotbaliștii echipei sibiene au reușit să înscrie două goluri superbe în prima repriză. Atacantul Bogdan Rusu a marcat după o cursă de peste 60 de metri, pe parcursul căreia a lăsat în urmă toți adversarii și a păcălit portarul.

Cel de-al doilea gol a fost reușit de Sabin Lupu, care a driblat tot a prins în careul advers și a înscris cu un șut plasat.

Imediat după pauză FC Hermannstadt a continuat spectacolul, Lucian Dumitru reușind și el să marcheze, de data aceasta după un șut perfect, din afara careului, în diagonală.

VEZI AICI GOLURILE MARCATE DE SIBIENI

În afara golurilor, FC Hermannstadt a trimis de trei ori mingea în bară și a avut mai multe acțiuni frumoase de gol, dar și foarte multe ratări uriașe.

După o listă foarte lungă de ratări ale sibienilor, brăilenii au reușit să înscrie primul gol pe final, în minutul 88 al partidei. În prelungiri Dacia Unirea Brăila a marcat și cel de-al doilea gol.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt se menține pe prima poziție a clasamentului, cu 32 de puncte, unul în fața principalei contracandidate la promovare, Dunărea Călărași. Dunărea Călărași a câștigat etapa aceasta cu 1-0, în fața celor de la Luceafărul Oradea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus