Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Studenții de la ULBS învață cum să-și deschidă propria afacere

Studenții de la ULBS învață cum să-și deschidă propria afacere

Studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu vor putea participa gratuit la un program de educație antreprenorială. în cadrul Laboratorul de Antreprenori, ce are loc din octombrie până în decembrie, tinerii vor afla care sunt pașii către dezvoltarea propriei afaceri. 

Laboratorul de Antreprenori, aflat la cea de-a doua ediție, cuprinde un program complet de educație antreprenorială, adaptat la nevoile de dezvoltare personală și profesională ale tinerilor și la exigențele pieței.

Tinerii vor parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri și vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele și competențele antreprenoriale, participând la o serie de workshop-uri și activități care abordează o varietate de teme: cercetare de piață, modele de business, plan de afaceri, branding și promovare, design thinking, teambuilding. Pe tot parcursul programului, participanții vor beneficia de mentorat de la antreprenori din comunitatea sibiană. Totodată, tinerii vor participa la o serie de evenimente pe tema antreprenoriatului și vor avea ocazia să intre în dialog cu antreprenori de succes și specialiști din mediul de afaceri din România.

„Universitatea <<Lucian Blaga>> din Sibiu continuă să pună în aplicare strategia sa de deschidere către comunitate și către mediul socio-economic. Dorim să le oferim studenților noștri o experiență de învățare complexă care să îi ajute să își dezvolte cunoștințele și competențele antreprenoriale și să îi motiveze să își pună în valoare talentul, imaginația și creativitatea pentru a-și transforma ideile în afaceri care vor contribui în viitor la dezvoltarea economiei”, spune prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector – Strategie Organizațională și Financiară, Universitatea “„Lucian Blaga” din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

jean

Acum 6 ani

Oooo, vai, ULBS... ma pufneste rasul!
Raspunde

...

Acum 6 ani

Am vazut eu mai demult in ts un articol despre o studenta care si-a deschis propria afacere: un magazin (mai bine zis o boxa) la piata cibin unde vinde branza produsa la stana tatalui ei. tare, nu? nici nu stiu ce ar trebui sa te invete astia la ulbs ca sa vinzi branza....
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah, da-i invatzatz cum sa producă gagosh pintru #rezist shi pochiu Necula, ca ooai ce-i mai place!?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus