Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bărbat atacat pe stradă în Avrig. Tâlharii au fugit cu 5000 de lei

Bărbat atacat pe stradă în Avrig. Tâlharii au fugit cu 5000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au reținut doi bărbați care, în noaptea de 24 spre 25 octombrie ar fi tâlhărit un bărbat în localitatea Avrig.

În noaptea de 25 octombrie, în jurul orei 3:00, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că două persoane cunoscute, de sex masculin, l-au lovit și l-au deposedat de suma de 5.000 de lei, în timp ce se afla pe strada Lacului din orașul Avrig.

”În urma investigațiilor derulate la nivelul Poliției Orașului Avrig, s-a reușit identificarea și prinderea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei. Este vorba despre doi bărbați cu vârsta de 22, respectiv, 32 de ani, domiciliați în orașul Avrig, față de care s-a luat măsura reținerii 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, arată reprezentanții IPJ Sibiu.
În data de 26 octombrie, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, persoanele în cauză sunt încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

bine ca n-o fost ursu', ca lua omu' si lasa banii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus