X
ajvps vanatori

Întâlnire între vânătorii din AJVPS și Poliție

În debutul sezonului de vânătoare la mistreți, conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu a organizat o întâlnire între vânătorii din județ cu reprezentanții Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al IPJ Sibiu. La evenimentul găzduit de Hotel Parc a participat și un reprezentant al Gărzii de Mediu Sibiu.

Scopul întâlnirii a fost informarea vânătorilor cu privire la ultimele noutăți legislative în domeniu, în special Legea 407/2006, Legea 259/2004 – R și Ordinul 353/2008.

”Întâlnirea a fost una foarte utilă pentru colegii noștri vânători, la ședință participând majoritatea celor implicați în organizarea vânătorilor, precum și paznicii de la Filiala Pescarilor, angajați care dețin arme. Ne-am dorit să aflăm direct de la partenerii noștri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție care sunt ultimele noutăți și cum putem colabora mai bine în viitor”, a declarat Romeo Stoicescu, directorul AJVPS Sibiu.

Conducerea Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a vorbit despre obligațiile organizatorilor de vânătoare, obligațiile paznicilor de vânătoare, prezența câinilor fără stăpân pe raza fondurilor cinegetice și prevenirea braconajului.

Bogdan Lazăr, comisar al Gărzii de Mediu Sibiu, le-a atras atenția vânătorilor despre faptul că la sfârșitul partidelor de vânătoare, de multe ori, în urmă sunt lăsate gunoaie.

Conform graficului de desfășurare a sezonului de vânătoare 2017 – 2018, în perioada 14 octombrie – 31 decembrie este permisă vânătoarea la mistreți, iar din 26 noiembrie până pe 31 decembrie curent – la iepuri, în perioada 23 septembrie – 31 decembrie – la gâște și rațe, iar în 1 octombrie 2017 – 14 ianuarie 2018 – la fazani.

ajvps politie

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact