X
transfagarasan iarna

A murit în mașină, pe Transfăgărășan

Un bărbat a fost găsit astăzi mort, în propria mașină, pe Transfăgărășan. Din primele cercetări se pare că bărbatul de 60 de ani a murit din cauza unor afecțiuni cardiace. Decesul s-a produs în partea județului Argeș a Transfăgărășanuul și se pare că acesta se întorcea de la Bâlea Lac. Bărbatul a murit cu puţin timp înainte ca autorităţile să închidă şoseaua, anunță Digi24.ro.

El a fost găsit în stare de inconştienţă într-o parcare, în maşina personală, de un turist norvegian. Bărbatul a sunat la 112, iar în scurt timp, un echipaj SMURD, care se întorcea de la Cota 2000, a ajuns la faţa locului.

Medicii au încercat să îl resusciteze 45 de minute. Eforturile de a-l readuce pe bărbat la viaţă au fost, însă, fără rezultat.

Echipajul medical a spus că victima suferea, cel mai probabil, de afecţiuni cardiace. Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală de la Curtea de Argeş pentru necropsie. Cazul este anchetat acum de poliţişti.

(Foto: Arhivă)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact