Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Primăria propune un nou sistem de sensuri unice în Terezian

Primăria propune un nou sistem de sensuri unice în Terezian

Reprezentanții administrației locale au lansat în dezbatere publică proiectul modificării regimului de circulație pe mai multe străzi secundare din cartierul Terezian.

Străzile vizate de instituirea sensului unic sunt cele din zona Școlii nr. 18 și din spatele magazinului Profi. Astfel, potrivit propunerii administrației locale, în fața sediului Apă-Canal și dinspre magazinul Profi se va circula într-un singur sens, conform schiței alăturate. Modificările regimului de circulație au fost publicate pe site-ul Primăriei Sibiu în urmă cu patru zile. ”Propunerile cetățenilor pot fi înregistrate la Centrul de Informații pentru Cetățeni, în atenția Direcției Tehnice sau pe adresa de e-mail a Primăriei Sibiu [email protected]”, se arată în anunțul care însoțește propunerea de modificare a regimului de circulație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Malone

Acum 6 ani

Niste sensuri unice, printre niste blocuri, pe care nu le va respecta nimeni...
Raspunde

Mirelian Slobozescu

Acum 6 ani

Cei din primaria satului Sibiu sunt cei mai retardati si incompetenti! Aia de la Vaslui le dau lectii! Civilizatia ciorbei de burta!
Raspunde

Gicu Romanul

Acum 6 ani

Langa scoala ar trebui interzis traficul. E foarte periculos cu copiii printre masini si sa nu mai punem la socoteala noxele.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus